Ruta de Vinos DO Terra Alta: Garnacha Blanca on Road
| | | | | |

Ruta de Vinos DO Terra Alta: Garnacha Blanca on Road

Ruta de Vinos DO Terra Alta: Garnacha Blanca on Road ¡ACCEDE AL VÍDEO COMPLETO! La primera ruta de vinos de la Denominación de Origen Terra Alta, llamada Garnatxa Blanca On Road, tuvo lugar en Barcelona del 14 al 31 de marzo de 2019. En total participaron 8 locales repartidos por los principales barrios de la…

El packaging de PCatS per a l’oli Suo Tempore, Medalla d’Or a Los Angeles International EVOO Competition
| |

El packaging de PCatS per a l’oli Suo Tempore, Medalla d’Or a Los Angeles International EVOO Competition

El packaging de l’oli d’oliva verge extra Suo Tempore, disseny exclusiu de PCatS Comunicació, ha aconseguit la “Medalla d’Or” en el marc de Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition, premi més prestigiós dels Estats Units i 5è a escala mundial, celebrat del 5 al 7 de febrer a Los Angeles. La competició reuneix…

AT Roca col·labora amb la fundació “Vi per Vida” amb “Cop de Cor”
|

AT Roca col·labora amb la fundació “Vi per Vida” amb “Cop de Cor”

Vi per vida, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer, es va reunir dilluns 11 de febrer de 2019 amb AT Roca, celler de Sant Sadurní d’Anoia pertanyent a la DO Penedès i a…

|

Els “influencers” lideren les xarxes socials de Gran Consum

Epsilon Technologies, companyia líder a l’Estat Espanyol en intel·ligència de dades aplicada al màrqueting, ha presentat el Panel Icarus Analytics 2018. Aquest estudi recull a temps real grans volums de dades no estructurades, a través de Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i LinkedIn sobre més de 1.500 marques de diferents sectors. L’objectiu és aportar una visió…

Reputation Institute presenta 10 tendències que condicionaran la reputació de les empreses
|

Reputation Institute presenta 10 tendències que condicionaran la reputació de les empreses

El Reputation Institute (RI) ha presentat recentment un estudi sobre les Macro Tendències que condicionaran la reputació de les empreses i les institucions durant l’any 2019. En aquest sentit, el RI estudia anualment 25 industries i més de 7.000 companyies de 40 països del món, amb un milió de qualificacions individuals. A través d’entrevistes, s’avaluen…

L’oli d’oliva verge extra Suo Tempore “Millor Oli del Món”
|

L’oli d’oliva verge extra Suo Tempore “Millor Oli del Món”

En el marc de la 56a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra, celebrada els dies 19, 20 i 21 de gener a Les Borges Blanques, l’oli d’oliva verge extra (OOVE) “Suo Tempore by Degustus” de la Cooperativa de la Granadella va ser guardonat en el concurs dels Millors Olis de la Fira, en la…

|

Wines and the City, Anna Toledano i Glops d’Història, guanyadors del 6è Concurs Bloc DOCat

El dijous 13 de desembre es va celebrar la Gala de lliurament de premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat, impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya des de fa més de 10 anys. L’escenari triat per l’ocasió ha estat l’espectacular sala ‘Salt Terrace’ de l’Hotel W Barcelona, amb la costa barcelonina i el mediterrani…

Espot de Nadal DO Conca de Barberà
| |

Espot de Nadal DO Conca de Barberà

Espot de Nadal DO Conca de Barberà MIREU-LO SENCER! La DO Conca de Barberà volia un espot que seguís en la lína de de la seva estratègia “Deixa’t CONCARIR”. El missatge de l’espot és l’origen i el sentiment de pertinença. La protagonista enyora els productes de la seva terra i en especial del vi, que…

6a Edició del Concurs BlocDOCat
| | | | | | | |

6a Edició del Concurs BlocDOCat

6a Edició del Concurs BlocDOCat MIREU-LO SENCER! Fa ja més de 10 anys que la DO Catalunya organitza el concurs, de caràcter bianual, BlocDOCat. El certamen, idea original de PCatS, va ser pioner en el seu moment i pretén reconèixer les iniciatives particulars online per difondre els valors de la cultura del vi i del…

Neix ‘Suo Tempore’, un oli premium treballat al llarg de dos anys per aconseguir la màxima qualitat
|

Neix ‘Suo Tempore’, un oli premium treballat al llarg de dos anys per aconseguir la màxima qualitat

El 10 de desembre es va presentar a Barcelona SUO TEMPORE, un nou oli Premium que neix de la col·laboració de 4 productors de la comarca de Les Garrigues, Lleida, terra de tradició oleica reconeguda arreu del món. La presentació va tenir lloc al restaurant Plata Bistró amb un esmorzar de forquilla elaborat per a…