L’oli d’oliva verge extra Suo Tempore “Millor Oli del Món”

En el marc de la 56a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra, celebrada els dies 19, 20 i 21 de gener a Les Borges Blanques, l’oli d’oliva verge extra (OOVE) “Suo Tempore by Degustus” de la Cooperativa de la Granadella va ser guardonat en el concurs dels Millors Olis de la Fira, en la categoria “Fruitat Madur”.

El certamen ha situat Suo Tempore com l’oli d’oliva verge extra amb l’estàndard de qualitat “Millor Oli del Món”, un estàndard per sobre d’altres olis de la seva categoria i dels criteris de qualitat d’organismes com el Consejo Oleícola Internacional (COI), els Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen o l’associació sense ànim de lucre “QvEXTRA!”.

L’oli Suo Tempore és el resultat de dos anys de treball per part de quatre productors de Lleida: Cooperativa La Granadella, Nousegons, Oli Soleil i Raig d’Arbeca. És un projecte col·lectiu que neix de la mà del Clúster de l’Oli de Catalunya i impulsat per GLOBALleida. Compta amb el suport dels tècnics de l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i el suport econòmic del SOC.

El projecte va confiar en PCatS Comunicació per desenvolupar el concepte i la imatge de Suo Tempore. Des de la nostra agència, especialitzada en l’agroalimentació des de l’any 2005, també ens hem encarregat del naming i identitat visual d’aquest oli, així com del disseny del seu packaging i la seva pàgina web.

Per altra banda, PCatS ha estat la responsable del disseny i l’organització de l’acte de presentació a professionals i prescriptors, organitzat a Barcelona el 13 de desembre de 2018, que va ser reforçat per una campanya de llançament en premsa i prescripció i per un inici de l’activitat en xarxes socials.

Suo Tempore neix amb la convicció que les coses bones necessiten el seu temps, i per això els productors han dedicat dos anys, mimant tot el procés del cultiu de l’olivera, únic cultiu mediterrani que necessita dos anys per donar el seu fruit, per presentar un producte que compleixi amb la màxima expressió de qualitat que pot obtenir un oli d’oliva verge extra.