AT Roca col·labora amb la fundació “Vi per Vida” amb “Cop de Cor”

AT Roca col·labora amb la fundació “Vi per Vida” amb “Cop de Cor”

[:ca]Vi per vida, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer, es va reunir dilluns 11 de febrer de 2019 amb AT Roca, celler de Sant Sadurní d’Anoia pertanyent a la DO Penedès i a la DO Clàssic Penedès. L’objectiu de la trobada era fer balanç de “Cop de Cor”, un projecte que va néixer el setembre de 2015.

“Cop de Cor” és un vi benèfic creat per AT Roca fa quatre anys amb la finalitat de destinar íntegrament els beneficis aconseguits a la fundació “Vi per Vida” per a la investigació del càncer. En paraules dels fundadors del projecte, “la filosofia d’AT Roca uneix el paisatge, el territori i també les persones. D’aquí va sorgir la idea de fer un vi que pogués arribar, a través de diferents vessants, a les persones”.

Xavier Ayala, impulsor de l’Associació Vi per Vida, reconeix que “l’amistat que uneix a la família que forma AT Roca amb Vi per Vida va fer que ens uníssim per fer un projecte en comú batejat amb el nom de Cop de Cor”. A més, reconeix que les dues entitats estan molt satisfetes amb els resultats obtinguts.

Amb aquest projecte s’han venut un total de 1.385 ampolles, aconseguint uns guanys de 3.000 €. La donació dels beneficis de 2018 es realitzarà el proper més de març a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

Cop de Cor és un vi 100% macabeu de la Vinya Novelles, una vinya vella plantada el 1982. És un vi únic de la DO Penedès amb un color groc de palla que amaga reflexos d’or nou i una llàgrima abundant. En nas és fresc i afruitat, amb destacada aroma de poma verda i albercoc, sobre un fons especiat i torrat de vainilles i brioix. En boca mostra nervi, però és agradable, destacant una bona acidesa. És un vi voluminós però ben estructurat.

 

Proper tast solidari de “Vi per Vida”

La nova edició del tast organitzat per “Vi per Vida” tindrà lloc el proper dia 7 d’abril a les 12 h a l’ecocentre “Les Obagues”, situat a Juneda, municipi de la província de Lleida. Un total de 100 assistents podran participar en el tast solidari i contribuir així a la recaptació de fons que aniran destinats a l’IRB Barcelona.[:es]Vi per vida, asociación sin ánimo de lucro que tiene como objetivo dar apoyo en la investigación en metástasis y sensibilizar a la ciudadanía en favor de la investigación del cáncer, se reunió el lunes 11 de febrero de 2019 con AT Roca, bodega de Sant Sadurní d’Anoia que pertenece a la DO Penedès y a la DO Clàssic Penedès. El objetivo del encuentro era hacer balance de “Cop de Cor”, un proyecto que nació en septiembre de 2015.

“Cop de Cor” es un vino benéfico creado por AT Roca hace cuatro años con la finalidad de destinar íntegramente los beneficios conseguidos a la fundación “Vi per Vida” para la investigación del cáncer. En palabras de los fundadores del proyecto, “la filosofía de AT Roca une el paisaje, el territorio y también las personas. De aquí surgió la idea de hacer un vino que pudiese llegar, a través de distintas vertientes, a las personas”.

Xavier Ayala, impulsor de la Asociación Vi per Vida, reconoce que “la amistad que une a la familia que forma AT Roca con Vi per Vida hizo que nos uniésemos para hacer un proyecto en común bautizado como Cop de Cor”. Además, reconoce que las dos entidades están muy satisfechas con los resultados obtenidos.

Con este proyecto se han vendido un total de 1.385 botellas, consiguiendo unas ganancias de 3.000 €. La donación de los beneficios de 2018 se realizará el próximo mes de marzo en el Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

Cop de Cor es un vino 100% macabeo de la ‘Vinya Novelles’, una viña vieja plantada en 1982. Es un vino único de la DO Penedès con un color amarillo de paja que esconde reflejos de oro nuevo y una lágrima abundante. En nariz es fresco y afrutado, destacando un aroma de manzana verde y albaricoque, sobre un fondo especiado y tostado de vainillas y bizcocho. En boca muestra nervio, pero es agradable, destacando una buena acidez. Es un vino voluminoso, pero bien estructurado.

 

Próxima cata solidaria de “Vi per Vida”

La nueva edición de la cata organizada por “Vi per Vida” tendrá lugar el próximo día 7 de Abril a las 12h en el ecocentro “Les Obagues”, situado en Juneda, municipio de la provincia de Lleida. Un total de 100 asistentes podrán participar en la cata solidaria y contribuir así en la recaptación de fondos que irán destinados al IRB Barcelona.[:]