Els vins de la DO Conca de Barberà volen ‘concarir’ Barcelona un any més
|

Els vins de la DO Conca de Barberà volen ‘concarir’ Barcelona un any més

La Denominació d’Origen Conca de Barberà està duent a terme una aposta ferma per donar a conèixer els seus vins, amb la varietat autòctona ‘trepat’ com a segell distintiu, tant a professionals del sector com a públic final més enllà dels límits de la seva comarca. El proper dilluns 23 de març els vins de…

Neix l’Escola Oberta del Vi Català
|

Neix l’Escola Oberta del Vi Català

El pròxim mes d’abril arrenca a Barcelona la primera edició de l’Escola Oberta del Vi Català, una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo amb l’objectiu de facilitar, mitjançant els continguts teòrics i pràctics, un element crític imprescindible per a l’activitat present…

CONCArim Barcelona 2020
| | | | |

CONCArim Barcelona 2020

Jornada professional CONCArim Barcelona 2020 La Denominació d’Origen Conca de Barberà celebrarà enguany una nova jornada professional a la Casa Capell (Rambla del Prat, 27) de Barcelona. El showroom tindrà lloc el proper dilluns 23 de març, sota el nom de CONCArim Barcelona 2020, i està destinat a professionals del sector. Els assistents podran descobrir noves…

Presentació a la BWW de la segona anyada del vi solidari “La Garnatxa Valenta”
|

Presentació a la BWW de la segona anyada del vi solidari “La Garnatxa Valenta”

Aquest matí s’ha presentat a la Barcelona Wine Week la segona anyada de La Garnatxa Valenta, el vi solidari que l’associació Terra de Garnatxes elabora amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i el Pediatric Cancer Center Barcelona. Un any més, els cellers que formen…

“El futur de les Denominacions d’Origen”, de la BWW, conduïda per PCatS Comunicació
|

“El futur de les Denominacions d’Origen”, de la BWW, conduïda per PCatS Comunicació

La Barcelona Wine Week (BWW) acollirà el dilluns 3 de febrer el debat “El futur de les Denominacions d’Origen“, una trobada organitzada per la Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas (CECRV), l’associació que representa les DDOO a nivell nacional. La trobada, que serà conduïda per Sole G. Insua, sòcia-directora de PCatS Comunicació, anirà destinada a…

Terra de Garnatxes presenta la segona anyada del vi solidari ‘La Garnatxa Valenta’
|

Terra de Garnatxes presenta la segona anyada del vi solidari ‘La Garnatxa Valenta’

El pròxim dilluns 3 de febrer, en el marc de la Barcelona Wine Week, es presentarà a Barcelona la segona anyada de La Garnatxa Valenta, el vi solidari de l’associació Terra de Garnatxes. La presentació tindrà lloc a les 13h a la sala de premsa del pavelló 8, on se celebrarà la BWW. Aquest vi…

Bell Cros, un nou projecte vitivinícola amb orígens suecs que aposta pel respecte a l’entorn i el paisatge
|

Bell Cros, un nou projecte vitivinícola amb orígens suecs que aposta pel respecte a l’entorn i el paisatge

Situat al municipi de Marsà, al Priorat, el celler treballa en gran part amb ceps vells i es construeix sobre la tradició en el cultiu de la vinya mil·lenària del Montsant L’aventura de l’Ann i el Peter Skoglund va començar el 2017 quan es van enamorar dels vins i el paisatge del Montsant i van…

Presentació de Bell Cros
| | | |

Presentació de Bell Cros

Presentació de Bell Cros Bell Cros és un projecte vitivinícola amb orígens suecs que aposta pel respecte a l’entorn i el paisatge. Al gener de 2020, des de PCatS Comunicació vam treballar per donar a conèixer el seu celler a professionals del sector del vi. Es van realitzar dues jornades de presentació a AmoVino, espai…

Creixement de YouTube, continguts de valor i campanyes amb influencers, tendències clau a xarxes socials en 2020
|

Creixement de YouTube, continguts de valor i campanyes amb influencers, tendències clau a xarxes socials en 2020

Epsilon Technologies, companyia d’intel·ligència de dades aplicada al màrqueting, ha presentat l’informe “Tendencias en redes sociales 2020”. Aquest estudi recull a temps real grans volums de dades no estructurades, a través de Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i LinkedIn sobre més de 700 marques de diferents sectors. L’objectiu és aportar una visió sobre l’estat de les…

Gràcies per aquest any ple d’emocions!

Gràcies per aquest any ple d’emocions!

Ara que queden només dues setmanes per acabar l’any, no podem evitar emocionar-nos per les aventures viscudes durant aquest 2019. Començàvem l’any alegrant-nos per els premis aconseguits amb l’oli Suo Tempore, per després donar pas als primers showrooms amb DO Montsant i DO Terra Alta. A la primavera, vam sortir de ruta per Barcelona amb la #garnatxablancaonroad. Sense posar…