Gràcies per aquest any ple d’emocions!

Ara que queden només dues setmanes per acabar l’any, no podem evitar emocionar-nos per les aventures viscudes durant aquest 2019.

Començàvem l’any alegrant-nos per els premis aconseguits amb l’oli Suo Tempore, per després donar pas als primers showrooms amb DO Montsant i DO Terra Alta. A la primavera, vam sortir de ruta per Barcelona amb la #garnatxablancaonroad.

Sense posar el fre, vam desplaçar-nos fins a Sarral per inaugurar el nou edifici per a l’elaboració de cava amb més de 600 persones! A més, vam CONCARIR Barcelona amb la DO Conca de Barberà i vam ser còmplices de la Marta i l’Eva al nou spot de la DO Catalunya.

L’estiu va venir carregat de reptes: Premis Montsant, Monvins, Congrés RestCat, Macrotast de Vi per Vida, rodatge entre vinyes… Tot això per engegar l’última temporada de l’any amb les jornades de la DO Terra Alta, tant la tècnica com la professional, el caliu de 1.200 persones tastant els millors vins de Catalunya durant la Festa de Presentació de La Guia de Vins de Catalunya 2020, i acabant convocant el showroom de la DO Empordà.

Novembre ens va permetre tastar “Diferents”, el primer escumós de Les Vinyes del Convent, i els Vins Novells, tant a Barcelona, com al Celler Masroig. La temporada d’actes va acabar recentment amb la Gran Nit de la DO Costers del Segre per tancar l’any amb al canvi d’oficina, on vam deixar enrere moltes emocions.