Arrenca la 4a edició del curs d’Especialització en Enologia i Enoturisme de la UAB
|

Arrenca la 4a edició del curs d’Especialització en Enologia i Enoturisme de la UAB

La quarta edició del curs online d’especialització en enologia i enoturisme de la Universitat Autònoma de Barcelona arrenca aquest pròxim dilluns 18 de maig, i s’estendrà fins al 18 de juliol. El curs, organitzat per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, està dirigit tant als graduats de l’escola, com a aquells professionals del sector que desitgin especialitzar-se en l’àmbit de…

Els vídeos de la DO Catalunya per posar en valor el vi de proximitat durant el confinament
| | | |

Els vídeos de la DO Catalunya per posar en valor el vi de proximitat durant el confinament

Aquestes setmanes, hem llençat per la Denominació d’Origen Catalunya, un cicle de 4 vídeos que posen en valor el vi de proximitat com a part inseparable del nostre paisatge, cultura, gastronomia i tradició. Una campanya que ha tingut una rebuda espectacular, tant en el sector com a les xarxes socials, arribant amb molt poc temps als…

EN PLENA PRIMAVERA

EN PLENA PRIMAVERA

En plena primavera, els arbres comencen el brot, surten les primeres flors, comença el creixement dels fruits i, per tant, en un sentit futurista, s’entreveu o es preveu la collita de l’any. Cada any esperem, sense esperar res concret, que arribi la primavera. Sembla que amb ella arriben els colors, les olors i tot allò…

Vinos y Restaurantes es fa ressò dels nostres 15 anys de PCatS
|

Vinos y Restaurantes es fa ressò dels nostres 15 anys de PCatS

Com sabeu, fa poc que vam celebrar el 15è aniversari de PCatS Comunicació de manera molt diferent a com ens l’havíem imaginat. Tot i així, i malgrat el confinament, el ressò i les felicitacions rebudes, ens han fet més forts i amb més il·lusió. La Revista Vinos y Restaurantes ens ha felicitat també en la…

Més de 400 sanitaris i 70 cellers units per la iniciativa #EnoturismoParaSanitarios
| |

Més de 400 sanitaris i 70 cellers units per la iniciativa #EnoturismoParaSanitarios

Més de 70 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han inscrit ja amb diferents paquets enoturístics a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, posada en marxa perquè els professionals sanitaris puguin relaxar-se i gaudir del patrimoni vitivinícola quan la crisi sanitària hagi passat. Ja són més de 400 sanitaris i sanitàries els inscrits en aquesta iniciativa…

L’AIRE FRESC

L’AIRE FRESC

Amb ganes d’obrir les finestres. La necessitat d’aire fresc s’accentua. Sembla que l’única cosa bona d’aquests temps serà adonar-nos de la gran contaminació que generem, dia a dia, als nostres pobles i ciutats. Aigües nítides a Venècia, aire pur a les grans capitals del país, platges netes a la costa, dofins que arriben gairebé a…

Màrqueting i comunicació en temps del Covid-19
| | |

Màrqueting i comunicació en temps del Covid-19

Per Sole G. Insua, publicat a Cupatges, 21 d’abril de 2020 “Heu de tenir els ulls ben oberts, la vostra capacitat d’anàlisi i observació determinarà els professionals que sereu”, he insistit sempre als grups d’alumnes. Lluny de ser una falca buida de contingut, aquestes setmanes pren més sentit que mai. Amb el maleït COVID-19 sacsejant-nos…

Nova campanya audiovisual de la DO Montsant
| | |

Nova campanya audiovisual de la DO Montsant

Avui estrenem per la DO Montsant una nova part de la campanya audiovisual, aquesta centrada en divulgar els valors propis i identitaris de la DO. En moments com els que estem vivint, és necessari fer un pas més enllà, moments per a la reflexió, per a agafar valor i per estar a l’aguait, per posar-se…