EN PLENA PRIMAVERA

En plena primavera, els arbres comencen el brot, surten les primeres flors, comença el creixement dels fruits i, per tant, en un sentit futurista, s’entreveu o es preveu la collita de l’any.

Cada any esperem, sense esperar res concret, que arribi la primavera. Sembla que amb ella arriben els colors, les olors i tot allò bo que hem enyorat els mesos anteriors, però, hi ha alguna cosa més? La primavera és tot allò positiu que s’espera en els dies de futur immediat. Aquella escletxa d’esperança que potser en moments ens falta, aquella llum després de tot. Ens tornen les ganes d’estar viu, viu en el sentit més ampli, el de sentir, de patir, de fer, de gaudir, de viure… escletxa i llum que se’ns amplia en aquests moments, amb tota lluita.

Asseguda, amb una copa de vi de garnatxa a la mà dreta (sóc esquerrana per escriure però em serveixen les dues per prendre’m una bona copa de vi), visc de ple la primavera i, mirant el cel de mitja tarda, penso quina gran sort que tinc de ser aficionada al vi, que em permet viure dins la primavera cada instant de l’any!

Clara Dalmau