Proximitat i sostenibilitat, així són els lots de Harcogourmet

Diuen que un remei contra la calor, és pensar en coses que fan hivern, i no hi ha res que faci més hivern que els Lots de Nadal.

Si vosaltres també sou tan previsors com nosaltres, o simplement us encanta tot el món del packaging i els regals, aquest post us interessa. Ells són Harcogourmet i estan especialitzats en dissenyar i crear els millors regals gastronòmics enfocats al sector empresarial.

Un dels trets més característics i que més ens agraden, precisament perquè ens dediquem al sector i estem especialitzats en aquests temes, és sens dubte que treballen sempre amb productes de proximitat. Estan en contacte directe amb el productor i això els permet conèixer els productes que volen incloure als lots de primera mà: vi i oli amb denominació d’origen, cava, torrons…

Tots ells són productes que compleixen dos requisits: tradició i entorn, perquè són productes típics del territori i produïts al territori.

I encara n’afegiríem un tercer: sostenibilitat! No només perquè treballen amb productes de la terra, que no han hagut de recórrer grans distàncies, sinó perquè tots els materials que utilitzen per fer els lots són naturals o reciclables 100%, com el cartró o la fusta. A les seves xarxes socials, Twitter i Instagram, en podreu veure alguns exemples.

Des de PCatS ja fa temps que els confiem els nostre lots, i voldríem celebrar el Nadal cada setmana!