Equip

Equip.

PCatS Comunicació és una agència de comunicació integral, fundada l’any 2005, i formada per un equip multidisciplinal (periodisme, disseny, comunicació i sumilleria) amb una àmplia experiència i coneixement del sector sector agroalimentari i gastronòmic.

A PCatS fugim de les accions “fetes en sèrie” i apostem per un tracte directe i proper amb els clients, que ens permeti un coneixement profund i una relació de confiança mútua, amb l’objectiu de dissenyar-los projectes a mida, a l’alçada de les seves expectatives i necessitats.

Sole G. Insua – Gerència

(La jefa)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb formació superior en Comunicació Corporativa i Política (ICPS), Organització d’esdeveniments i protocol (UPF) i Màrqueting (EAE Business School).

Sòcia-directora de PCatS Comunicació des de la seva creació l’any 2005. Combino aquesta responsabilitat amb la docència. He exercit de Tutora d’alumnes de Periodisme en el Projecte de Fi de Grau en la Facultat de Ciències de la Informació a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i preparo un curs a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb anterioritat a la constitució de PCatS Comunicació, vaig exercir de Cap de Premsa de la Unió de Pagesos de Catalunya, després de dos anys com a redactora en diferents espais dels Informatius de TV3. En els inicis de la meva carrera professional, vaig aprofundir en el món de la comunicació local (Revista Veïns, Ràdio Llefià, etc).

Conchi Roque – Comunicació i premsa

(Press woman)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. La meva carrera professional ha estat molt lligada al món audiovisual. He treballat durant 13 anys a Barcelona Televisió, on vaig desenvolupar tot tipus de tasques: des de producció fins a redacció de continguts a diferents programes. L’últim projecte va ser el programa ‘Telemonegal’, al qual vaig estar lligada durant els 10 anys que va estar en antena, sent sotsdirectora durant 5 anys (2008 – 2013).

Tinc àmplia formació en molts àmbits de la comunicació, des de la comunicació corporativa fins al màrqueting digital, passant per la fotografia, el protocol o l’organització d’esdeveniments. He col·laborat amb diferents publicacions de premsa, com la revista El Mueble o Som Abacus, de la cooperativa homònima, i actualment escric a la revista de disseny Experimenta Magazine i al blog gastronòmic La Gulateca (20 Minutos).

Clara Dalmau – Sommelier i comunicació

(L’experta en vins)

Sommelier professional certificat a l’Escola ESHOB de Barcelona. Des del 2013 desenvolupo tasques a PCatS Comunicació de sommelier, suport de logística i gestió de comandes i esdeveniments. També m’encarrego de tasques online, com actualització de perfils de xarxes socials i pàgines web.

La meva trajectòria professional ve molt marcada per l’hostaleria, on he treballat en diferents restaurants com a sommelier i cap de sala al Restaurant Peixerot (2003- 2008) o al Grup Sagardi- Vinoteca Torres i Ibai, osteria contemporània- (2009-2012). Poc després em focalitzo en el món vitivinícola com a Guia de visites i departament de comunicació al Celler Albet i Noya (2013-2015).

Tècnica Superior en Hostaleria, tinc també formació en Màrqueting i Comunicació integral, específicament entorn al Digital Business aplicat al sector vitivinícola i Tècnica Publicitària.

Silvia Olmo – Comunicació i màrqueting digital

(Event Production)

Llicenciada en Periodisme per la UVic i amb un Màster en Producció i Comunicació Cultural per la Facultat de Blanquerna.

La meva experiència professional és més variada que el catàleg de Netflix, però especialment m’he mogut en mitjans locals i en el magnífic món de la gestió i producció d’esdeveniments. De fet, sóc prou inquieta i quan puc monto cosetes amb els amics (mostra de projectes culturals, jams literàries…) i altres idees que ja m’estan voltant el cap.

Després d’uns anys dedicada a la comunicació corporativa m’uneixo a l’equip de PCatS: un nou repte que em permet unir aficions: comunicació, cultura i gastronomia.

 

Cristina Izquierdo – Premsa i màrqueting digital

(Marketing woman)

Graduada en Periodisme per la Universitat de Vic. Amant de les noves tecnologies, la comunicació digital i la fotografia.

La meva experiència professional ha estat centrada principalment en dos àmbits. En primer lloc, en la redacció de revistes especialitzades del món de la salut, que em va permetre conèixer el funcionament d’una editorial des de dins i, en segon lloc, m’he dedicat a la comunicació corporativa desenvolupant tasques pròpies d’un gabinet de premsa en un Col·legi Professional.

Havent tocat sectors diversos, l’any 2018 em vaig unir a l’equip de PCatS, un nou repte que vaig afrontar amb il·lusió, motivació i ganes d’aportar al nostres clients una perspectiva fresca i diferent. 

Cintya Viladrich – Disseny gràfic

(Malabarista del disseny)

Tot i que ja col·laborava a PCatS Comunicació com a freelance, l’any 2019 vaig arribar a Barcelona des de Buenos Aires per formar part de l’equip del tot. Vaig estudiar un postgrau sobre Il·lustració i Nous Mitjans Digitals (BAU) i també vaig cursar estudis per aprendre català.

Des de l’any 2011 treballo per a agències de disseny i comunicació enfocant-me en diferents àrees: branding, packaging, material POP, via pública, xarxes socials, estratègia i disseny editorial. He treballat per a marques molt diverses, com poden ser Red Bull, Revlon o Danone. 

Actualment combino la meva feina a PCatS amb la meva pròpia marca: “Love Raphaela”, on podreu trobar motxiles i bosses per a tots els gustos. Vull compartir amb vosaltres el meu portfoli online, per si voleu donar-li un cop d’ull:  behance.net/vilaDG

Robert Monton – Càmera i fotògraf

(Càmera man)

Llicenciat en periodisme i amant des de sempre de la comunicació audiovisual. Ja durant la carrera escollia totes les assignatures que podia buscant la formació i l’especialització centrada en el món audiovisual.

Després del meu pas per TV3 i, posteriorment, per Europa Press com a ajudant de càmera, vaig enfocar la meva carrera professional com a càmera en tots els àmbits possibles: fotògraf, càmera de vídeo, editor… i ara també streammer.

A PCatS Comunicació em podreu veure amb les meves càmeres i micròfons voltant per tot el territori i fent realitat des de sessions de fotos, fins a reportatges fotogràfics d’exterior, vídeos corporatius i esdeveniments en format digital amb realització televisiva. 

Jaume Pallé – Assessor legal

(Legal man)

Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Postgrau en Organització del Treball i en Pràctica Jurídica. Combino la meva activitat com a soci del despatx DMP Legal (dret administratiu, penal i civil. Urbanístic i dret de l’energia) amb la gerència i assessorament legal de PCatS. 

En definitiva, soc el gerent de l’equip. Dit d’una altra manera: m’encarrego de tot allò que es pot considerar com a ‘papeleo’, així que la resta marxa espaordit només d’escoltar-me. Però no us equivoqueu, en aquesta ment plena de lletres, números, tècniques organitzatives, expressions llatines i protocols a seguir, s’amaga també la meva part més creativa.

Jorge J. García – Adjunt a la gerència. Recursos humans

(L’home de les entrevistes)

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria de les organitzacions per Les Heures i Tècnic superior PRL. 

Tinc àmplia experiència com a Consultor i director de RRHH. Em considero una persona polivalent, intuïtiva i inquieta. Des dels inicis de PCatS he estat lligat a l’equip assessorant en tot allò relacionat amb les noves incorporacions. 

Si em veus per l’oficina voldrà dir que PCatS Comunicació està a punt d’ampliar la seva família. Si ets tu l’entrevistat/da, no t’espantis si començo a fer-te mil preguntes no només sobre el teu CV sinó també sobre els teus objectius personals. En definitiva, el meu objectiu és conèixer-nos tot el que puguem per saber quines qualitats tens per complementar-te amb la resta de l’equip.