Actualitat

Actualitat.

PCatS
Seguint amb l’objectiu d’apropar el vi català i la cultura del vi a tothom, hem programat per a la DO Catalunya la publicació de GIFs al voltant del món del vi per tal que els usuaris puguin utilitzar-los i compartir-los a les seves xarxes socials. Aquests GIFs ajudaran també a millorar la comunicació a les xarxes, …
PCatS
La quarta edició del curs online d’especialització en enologia i enoturisme de la Universitat Autònoma de Barcelona arrenca aquest pròxim dilluns 18 de maig, i s’estendrà fins al 18 de juliol. El curs, organitzat per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, està dirigit tant als graduats de l’escola, com a aquells professionals del sector que desitgin especialitzar-se en l’àmbit de …
PCatS
Aquestes setmanes, hem llençat per la Denominació d’Origen Catalunya, un cicle de 4 vídeos que posen en valor el vi de proximitat com a part inseparable del nostre paisatge, cultura, gastronomia i tradició. Una campanya que ha tingut una rebuda espectacular, tant en el sector com a les xarxes socials, arribant amb molt poc temps als …
PCatS
Com sabeu, fa poc que vam celebrar el 15è aniversari de PCatS Comunicació de manera molt diferent a com ens l’havíem imaginat. Tot i així, i malgrat el confinament, el ressò i les felicitacions rebudes, ens han fet més forts i amb més il·lusió. La Revista Vinos y Restaurantes ens ha felicitat també en la …
PCatS
Més de 70 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han inscrit ja amb diferents paquets enoturístics a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, posada en marxa perquè els professionals sanitaris puguin relaxar-se i gaudir del patrimoni vitivinícola quan la crisi sanitària hagi passat. Ja són més de 400 sanitaris i sanitàries els inscrits en aquesta iniciativa …
PCatS
Per Sole G. Insua, publicat a Cupatges, 21 d’abril de 2020 “Heu de tenir els ulls ben oberts, la vostra capacitat d’anàlisi i observació determinarà els professionals que sereu”, he insistit sempre als grups d’alumnes. Lluny de ser una falca buida de contingut, aquestes setmanes pren més sentit que mai. Amb el maleït COVID-19 sacsejant-nos …
PCatS
Avui estrenem per la DO Montsant una nova part de la campanya audiovisual, aquesta centrada en divulgar els valors propis i identitaris de la DO. En moments com els que estem vivint, és necessari fer un pas més enllà, moments per a la reflexió, per a agafar valor i per estar a l’aguait, per posar-se …
PCatS
Més de 50 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han unit ja a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, que pretén agrair i premiar als professionals sanitaris pel seu enorme esforç i sacrifici en la crisis sanitària que castiga les nostres ciutats. Els cellers participants ofereixen experiències enoturístiques als sanitaris i les sanitàries que ho desitgin, …
PCatS
Els moments de confinament són per molts moments per reflexionar, teletreballar, etc però també ens han de quedar moments per gaudir. La distribuïdora de vins Aribau proposa un conjunt de maneres diferents per poder gaudir del vi també des de casa perquè és, des de casa que també podem aprofitar cada instant per fer-lo únic. …
PCatS
Els dies a casa no passen de la mateixa manera que passa un dia quotidià a les nostres vides. La sobreinformació que tenim aquests dies sobre la crisi ens fa estar més pendents que mai de les notícies i les tasques diàries es fan més difícils d’organitzar. Tot i així, també necessitem desconnectar, cercar moments …
PCatS
La primera jornada professional de cellers de la Terra Alta a la Costa Daurada havia de tenir lloc aquesta  mateixa setmana, tots els esforços de desenvolupament d’idees anaven (i aniran quan tot sigui possible) a donar als professionals un conjunt d’experiències per tal que gaudissin con mai dels vins de la DO Terra Alta sense …
PCatS
L’equip de Mar de Vins ens fa arribar la comunicació oficial següent: Degut a la situació actual davant la pandèmia del COVID-19 des de l’organització de Mar de Vins conjuntament amb l’Ajuntament de Castelldefels , ens veiem obligats a ajornar la primera edició de la Fira a la segona setmana d’octubre, per tal de garantir la seguretat i …