Actualitat

Actualitat.

PCatS
L’organització de la fira Temps de Vi, que enguany s’ha celebrat per primer cop de manera virtual a causa de les mesures imposades per la crisi del coronavirus, continua donant suport al consum local i de proximitat mitjançant la promoció de diferents espais i locals comercials de la ciutat de Vilanova. Entre els trets característics …
PCatS
Es tracta del primer vi de la col·lecció ONE OFF, anomenada així perquè seran referències que s’elaboraran una única vegada. Per tant, edicions limitades que a Bell Cros li serveixen per seguir explorant nous camins i treballar en vins que els agraden i en que creuen. Aquest vi es dona a conèixer mitjançant un tast …
PCatS
La fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, que enguany celebra la seva 9a edició del 12 al 14 de juny, ajustant-se a les noves necessitats imposades per la crisi del coronavirus, compta amb una agenda que destaca els pilars fonamentals d’aquesta fira: el vi, a través de tastos online; la música, amb …
PCatS
Innova & Solución ofereix facilitats de contractació als cellers per tal de  recolzar el sector davant la crisis ocasionada per la Covid19. Amb l’objectiu de facilitar la gestió -més complexes que mai- als cellers, ja està disponible Innova & Bodega, un software innovador desenvolupat per a cellers que ofereix totes les necessitats de gestió i traçabilitat …
PCatS
Seguint amb l’objectiu d’apropar el vi català i la cultura del vi a tothom, hem programat per a la DO Catalunya la publicació de GIFs al voltant del món del vi per tal que els usuaris puguin utilitzar-los i compartir-los a les seves xarxes socials. Aquests GIFs ajudaran també a millorar la comunicació a les xarxes, …
PCatS
La quarta edició del curs online d’especialització en enologia i enoturisme de la Universitat Autònoma de Barcelona arrenca aquest pròxim dilluns 18 de maig, i s’estendrà fins al 18 de juliol. El curs, organitzat per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, està dirigit tant als graduats de l’escola, com a aquells professionals del sector que desitgin especialitzar-se en l’àmbit de …
PCatS
Aquestes setmanes, hem llençat per la Denominació d’Origen Catalunya, un cicle de 4 vídeos que posen en valor el vi de proximitat com a part inseparable del nostre paisatge, cultura, gastronomia i tradició. Una campanya que ha tingut una rebuda espectacular, tant en el sector com a les xarxes socials, arribant amb molt poc temps als …
PCatS
Com sabeu, fa poc que vam celebrar el 15è aniversari de PCatS Comunicació de manera molt diferent a com ens l’havíem imaginat. Tot i així, i malgrat el confinament, el ressò i les felicitacions rebudes, ens han fet més forts i amb més il·lusió. La Revista Vinos y Restaurantes ens ha felicitat també en la …
PCatS
Més de 70 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han inscrit ja amb diferents paquets enoturístics a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, posada en marxa perquè els professionals sanitaris puguin relaxar-se i gaudir del patrimoni vitivinícola quan la crisi sanitària hagi passat. Ja són més de 400 sanitaris i sanitàries els inscrits en aquesta iniciativa …
PCatS
Per Sole G. Insua, publicat a Cupatges, 21 d’abril de 2020 “Heu de tenir els ulls ben oberts, la vostra capacitat d’anàlisi i observació determinarà els professionals que sereu”, he insistit sempre als grups d’alumnes. Lluny de ser una falca buida de contingut, aquestes setmanes pren més sentit que mai. Amb el maleït COVID-19 sacsejant-nos …
PCatS
Avui estrenem per la DO Montsant una nova part de la campanya audiovisual, aquesta centrada en divulgar els valors propis i identitaris de la DO. En moments com els que estem vivint, és necessari fer un pas més enllà, moments per a la reflexió, per a agafar valor i per estar a l’aguait, per posar-se …
PCatS
Més de 50 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han unit ja a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, que pretén agrair i premiar als professionals sanitaris pel seu enorme esforç i sacrifici en la crisis sanitària que castiga les nostres ciutats. Els cellers participants ofereixen experiències enoturístiques als sanitaris i les sanitàries que ho desitgin, …