Actualitat
La DO Montsant celebra la 2a edició dels seus premis amb una emotiva gala a Falset
Divendres dia 7 de juny es va celebrar al Teatre L’Artesana de Falset la segona…
La UAB continua apostant per la formació i la professionalització en l’enoturisme
L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) segueix…
Inauguració del nou edifici per a l’elaboració de cava Portell de la Vinícola de Sarral
La Vinícola de Sarral va inaugurar el dia 23 de març un nou edifici, construït…
Més de 200 professionals de la Costa Daurada participen en la primera jornada de la DO Terra Alta a la zona
Ahir va tenir lloc a Cambrils la que ha estat la primera jornada professional de…
El packaging de PCATS per a l’oli Suo Tempore, Medalla d’Or a Los Angeles International EVOO Competition
El packaging de l’oli d’oliva verge extra Suo Tempore, disseny exclusiu de PCATS Comunicació, ha…
Wines and the City, Anna Toledano i Glops d’Història, guanyadors del 6è Concurs Bloc DOCat
El dijous 13 de desembre es va celebrar la Gala de lliurament de premis de…
Neix ‘Suo Tempore’, un oli premium treballat al llarg de dos anys per aconseguir la màxima qualitat
El 10 de desembre es va presentar a Barcelona SUO TEMPORE, un nou oli Premium…
6a Edició del Concurs BlocDOCat
La Denominació d’Origen Catalunya organitza el 6è Concurs BlocDOCat, que enguany presenta novetats respecte a…
Presentació del Vi Novell 2018
Vuit cellers catalans amb denominació d’origen col·laboren conjuntament per promocionar el vi novell organitzant la…
La 1a Edició de la Fira Vi-Ba arriba a Manresa al juny
El passat 16 de maig es va fer la presentació oficial de la 1a Fira Vi-Ba, impulsada…
DOLIUM es presenta a Barcelona en un format d’esmorzar de forquilla
El nou oli de la Ribera d’Ebre, DOLIUM, s’ha presentat avui a Barcelona davant de…
Èxit d’assistència a l’11è tast de “Vi per Vida” per un món lliure de metàstasi
El tast solidari va comptar amb uns 90 assistents i es van poder recaptar gairebé…