Actualitat
La UAB continua apostant per la formació i la professionalització en l’enoturisme
L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) segueix…
Inauguració de la nova cava de la Vinícola de Sarral
Inauguració de la nova cava de la Vinícola de Sarral La Vinícola de Sarral va…
Inauguració del nou edifici per a l’elaboració de cava Portell de la Vinícola de Sarral
La Vinícola de Sarral va inaugurar el dia 23 de març un nou edifici, construït…
Ruta de Vins DO Terra Alta: Garnatxa Blanca on Road
Ruta de Vins DO Terra Alta: Garnatxa Blanca on Road MIREU-LO SENCER! La primera ruta…
Més de 200 professionals de la Costa Daurada participen en la primera jornada de la DO Terra Alta a la zona
Ahir va tenir lloc a Cambrils la que ha estat la primera jornada professional de…
El packaging de PCatS per a l’oli Suo Tempore, Medalla d’Or a Los Angeles International EVOO Competition
El packaging de l’oli d’oliva verge extra Suo Tempore, disseny exclusiu de PCatS Comunicació, ha…
Wines and the City, Anna Toledano i Glops d’Història, guanyadors del 6è Concurs Bloc DOCat
El dijous 13 de desembre es va celebrar la Gala de lliurament de premis de…
Espot de Nadal DO Conca de Barberà
Espot de Nadal DO Conca de Barberà MIREU-LO SENCER! La DO Conca de Barberà volia…
Neix ‘Suo Tempore’, un oli premium treballat al llarg de dos anys per aconseguir la màxima qualitat
El 10 de desembre es va presentar a Barcelona SUO TEMPORE, un nou oli Premium…
Anàlisis previs de possibles patrocinis del CF Badalona
Anàlisis previs de possibles patrocinis CF Badalona Anàlisis/estudi previ de l’impacte econòmic que aconseguiria l’Ajuntament…
6a Edició del Concurs BlocDOCat
La Denominació d’Origen Catalunya organitza el 6è Concurs BlocDOCat, que enguany presenta novetats respecte a…
Presentació del Vi Novell 2018
Vuit cellers catalans amb denominació d’origen col·laboren conjuntament per promocionar el vi novell organitzant la…