Vés al contingut
PCatS Comunicació
  • Serveis
  • Projectes
  • Actualitat
  • Equip
  • Contacte

Actualitat

Actualitat.

PCatS
La DO Catalunya presenta el seu nou espot
PCatS
Més de 200 professionals es deixen ‘concarir’ pels vins de la DO Conca de Barberà
PCatS
Inauguració del nou edifici per a l’elaboració de cava Portell de la Vinícola de Sarral
PCatS
La ruta de vins de la DO Terra Alta a Barcelona s’allarga una setmana més per la bona acollida
PCatS
Més de 200 professionals de la Costa Daurada participen en la primera jornada de la DO Terra Alta a la zona
PCatS
La garnatxa blanca de la DO Terra Alta surt de ruta per Barcelona
PCatS
Més de 600 professionals tasten els vins Montsant a Barcelona
PCatS
El packaging de PCatS per a l’oli Suo Tempore, Medalla d’Or a Los Angeles International EVOO Competition
PCatS
AT Roca col·labora amb la fundació “Vi per Vida” amb “Cop de Cor”
PCatS
Els “influencers” lideren les xarxes socials de Gran Consum
PCatS
Reputation Institute presenta 10 tendències que condicionaran la reputació de les empreses
PCatS
L’oli d’oliva verge extra Suo Tempore “Millor Oli del Món”
  • ‹ Anterior
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 22
  • Següent ›
AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT
POLÍTICA DE COOKIES
© 2019 PCatS Comunicació • Gràcies al GeneratePress
Desplaçar-se fins dalt
El nostre lloc web www.pcats.cat utilitza una tecnologia anomenada 'cookie', amb la finalitat de poder obtenir informació sobre l'ús del lloc web, millorar l’experiència de l’usuari i garantir el seu correcte funcionament. Accepto Llegir més
Privacy & Cookies Policy
  • CAT
  • ES