Actualitat
Arriba una nova Festa de la verema DO Tarragona
La Denominació d’Origen Tarragona organitza els pròxims a finals de setembre i principis d’octubre una…
El Festival In-FCTA 2023 compta amb una novetat “fantàstica”
El festival In-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta, torna enguany del 6…
La 12a edició de Temps de Vi amb més de 45.000 consumicions
Temps de Vi, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú,…
El Celler Masroig llança concurs de disseny pel seu Vi Novell 2023
El Celler Masroig llença enguany un concurs entre joves dissenyadors per trobar la millor etiqueta…
La DO Costers del Segre a Barcelona. 2023
La DO Costers del Segre ha aterrat a Barcelona amb un èxit rotund. 275 professionals…
Paisatges Picassians, un dels vins més singulars de Les Vinyes del Convent
Les Vinyes del Convent ha presentat un dels seus productes més singulars: el seu nou…
DO Terra Alta, autèntic paradís rural
La Denominació d’Origen Terra Alta publica el seu primer llibre fotogràfic: DO Terra Alta, Autèntic…
La Primavera de la DO Terra Alta
La Denominació d’Origen Terra Alta es prepara per a la que serà una intensa celebració…
Concarim Barcelona 2023 tanca amb prop de 250 assistents
La DO Conca de Barberà ha tornat a Barcelona amb molta força. Aquest dilluns, ha…
La marca ‘Closca’ presenta els seus fruits secs de qualitat i proximitat a Barcelona
Acte presentació de la marca ‘Closca’ La marca de fruits secs ‘Closca’, de…
Neix ‘Enoconsens’ el nou panel de consumidors de Catalunya
El Centre Tecnològic del Vi (VITEC), en col·laboració amb l’Institut Català de la Vinya i…
Cava Bertha fa un pas endavant en enoturisme i posa en marxa les primeres visites híbrides
Cava Bertha es reinventa i dona una volta a l’enoturisme oferint la primera proposta de…