6a Edició del Concurs BlocDOCat

La Denominació d’Origen Catalunya organitza el 6è Concurs BlocDOCat, que enguany presenta novetats respecte a les categories de participació.

La finalitat del concurs ha estat sempre la de reconèixer i premiar la difusió dels valors de la cultura del vi i concretament, del vi català, sempre amb una visió innovadora i creativa. Seguint aquest criteri, la DO Catalunya vol reconèixer els espais virtuals que serveixen com a plataforma de reflexió, divulgació o intercanvi d’opinions, i sobretot els nous suports i canals que han aparegut en els últims anys.

Per això, la DO Catalunya premiarà al 6è Concurs BlocDOCat tres categories:

Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
Millor fotografia sobre #vicatalà i cultura vitivinícola

Els tres premis estaran valorats en 2.000 € i qualsevol text, vídeo o imatge s’ha de publicar a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

 

Qui pot participar-hi?

Podran participar tots aquells/es autors/es de text, vídeo o imatge dedicats al món del vi i de la viticultura i que presentin la seva inscripció des del dimecres 19 de setembre fins al diumenge 18 de novembre (ambdós inclosos).

A més, el concurs no comptarà amb categories per a funció de l’origen/ubicació dels participants. Qualsevol persona, de qualsevol país, podrà presentar-se a qualsevol de les 3 categories establertes i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès.

 

Calendari del concurs i jurat

La gala de lliurament dels premis se celebrarà al desembre a Barcelona, encara que el dia exacte i la ubicació es revelessin més endavant. Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà un guanyador/a per a cada categoria. Però, a més, podrà atorgar fins a 2 mencions especials per categoria, si convé, que guanyaran uns lots de vins de la DO Catalunya.