| | |

Jornada professional “És l’hora del Pla de Bages”

Jornada Professional “És l’hora del Pla de Bages”

La Denominació d’Origen Pla de Bages va dur a terme la jornada professional És l’hora del Pla de Bages el passat 17 d’octubre de 2016 a la sala noble de l’Edifici del Rellotge de l’Escola Industrial de Barcelona.

La DO Pla de Bages tenia especial interès en presentar la seva oferta vinícola al públic professional. L’objectiu de l’acte va ser formentar la presència i el coneixement dels vins del Bages a la província de Barcelona i poder mostrar la gran qualitat dels productes i l’intens treball dels cellers.

El gran volum d’assistents, que va sobrepassar les expectatives, confirma la gran acollida dels vins de les comarques del interior.

  • CLIENT

    Denominació d’Origen Pla de Bages

  • ANY D’EXECUCIÓ

    2016

Oficina de Premsa  |  Organització d’Esdeveniments

DSC_2162
DSC_2169
DSC_2176
DSC_2181
DSC_2183
DSC_2185
DSC_2190
DSC_2193
DSC_2197
DSC_2202
DSC_2207
DSC_2209
DSC_2215
DSC_2219
DSC_2225
DSC_2234
DSC_2239
DSC_2551
DSC_2546
DSC_2538
DSC_2511
DSC_2336
DSC_2385
DSC_2407
DSC_2413
DSC_2426
DSC_2314
DSC_2285
DSC_2275

Anterior
Següent

PCatS Comunicació es va encarregar de:

  • ORGANITZACIÓ DEL SHOWROOM

    PCatS Comunicació es va encarregar de la selecció de l’emplaçament, que va ser el tret de sortida per arrencar les feines de definició del format de l’acció. Tasques de logística, muntatge dels stands, distribució, etc.

  • DISSENY GRÀFIC

    Disseny de les creativitats i de la senyalització.

  • CONVOCATÒRIA DE L’ACTE

    Des de l’organització vam treballar perquè el perfil d’assistents estigués centrat en agents, responsables de compres i de restauració, distribuïdors i premsa especialitzada.

  • OFICINA DE PREMSA

    Redacció de les notes de premsa, a més del clipping final que inclou totes les aparicions als mitjans de comunicació.

KPI’s

  • Uns 450 assistents van poder degustar els vins dels 13 cellers de la DO Pla de Bages

Enllaços d’interès.