Organització d’esdeveniments

Organització d'esdeveniments.

Els esdeveniments són moments clau per a una empresa perquè ens permeten interactuar amb el nostre públic objectiu, obtenir un feedback respecte el nostre servei i sobre la percepció que tenen sobre nosaltres, a més d’ajudar-nos a enfortir la relació amb els clients i/o consumidors. En aquest sentit, és molt positiu incloure servei de premsa, a més d’organtizació d’esdeveniments, perquè l’impacte és exponencial.

Quin tipus d’esdeveniments organitzem?

  • Showrooms (jornades professionals)
  • Presentacions de productes i/o serveis
  • Jornades tècniques
  • Conferències
  • Actes commemoratius i/o festius
  • Mostres i fires

Com puc saber el tipus d’acte que em convé?

Organitzem diferents actes depenent dels objectius de cada client, que poden ser: obtenir posicionament en el mercat, presentar un nou servei, captar l’atenció de prescriptors*, mitjans de comunicació o influencers, etc. Per aconseguir resultats òptims, ens reunirem amb tu per conèixer les teves necessitats i poder fer-te una proposta adequada.

Un cop pactat un acte concret, volem que puguis despreocupar-te de tot fins al dia de l’esdeveniment. Des de PCatS Comunicació ho dissenyem i organitzem tot “claus en mà”: fem la  selecció de l’espai depenent del tipus d’acte i el nombre d’assistents, dissenyem la invitació, realitzem la convocatòria, contactem amb els proveïdors i gestionem l’organització el dia de l’acte.

Està comprovat també, que l’impacte que pot tenir un esdeveniment depèn en part del ressò mediàtic d’aquest. És per això que des de PCatS sempre recomanem incloure el servei de premsa i comunicació de forma paral·lela a l’organització de l’esdeveniment, perquè l’impacte sigui exponencial: als mitjans, a les xarxes socials, etc.

*Un prescriptor és tota persona capaç de generar certa influència al seu voltant a l’hora d’elaborar una crítica o parlar sobre un producte o un negoci.

Projectes relacionats: