Inauguració del nou edifici per a l’elaboració de cava Portell de la Vinícola de Sarral

Inauguració del nou edifici per a l’elaboració de cava Portell de la Vinícola de Sarral

[:ca]La Vinícola de Sarral va inaugurar el dia 23 de març un nou edifici, construït exclusivament per a l’elaboració de cava Portell, celebrant un gran acte festiu. Per celebrar la construcció d’aquest nou edifici, des de PCatS Comunicació vam organitzar una festa on estaven convidades diverses autoritats, clients i proveïdors, a més de totes aquelles persones que han format part o que, d’alguna manera, tenen relació amb la cooperativa. Des de PCatS, a més de gestionar i organitzar l’acte, també ens vam encarregar de la convocatòria i el control d’una part dels assistents.

El tret de sortida de la jornada va tenir lloc a les 13h, moment en què va començar l’acte institucional i es va destapar la placa commemorativa, que va estar presidida per Marc Bosch, president de la Vinícola de Sarral, acompanyat per representants institucionals com Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i Salvador Puig, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) en representació del Govern de Catalunya.

També van estar acompanyants per Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona; Mateu Montserrat, en representació de la Diputació de Tarragona; els diputats per Tarragona Ferran Civit i Anna Tarrés; Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; i Josep Amill, alcalde de Sarral.

La comitiva també va comptar amb altres representants d’institucions i entitats locals de la comarca, així com del món cooperatiu i del vi com ara Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà; Xavier Pié, president de la DO Catalunya; i Xavier Farré, vicepresident de la DO Cava.

Un cop inaugurada la nau, la comitiva va fer un recorregut per les instal·lacions de l’edifici, que ha estat construït sobre un terreny de 20.000m2 al llarg de 21 mesos. L’edifici, d’una sola planta, consta de 6.000m2 dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava, amb una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança.

La jornada festiva va finalitzar amb un dinar de celebració a la cava d’envelliment on els assistents van poder tastar algunes de les referències de la Vinícola de Sarral, tant pel que fa a vins com a caves, a més de gaudir del concert d’Eric Vinaixa, que va posar punt final a la festa.

[:es]La Vinícola de Sarral inauguró el día 23 de marzo un nuevo edificio, construido exclusivamente para la elaboración de cava Portell, celebrando un gran acto festivo. Para celebrar la construcción de este nuevo edificio, desde PCatS Comunicació organizamos una fiesta donde estaban invitadas diversas autoridades, clientes y proveedores, además de todas aquellas personas que han formado parte o que, de alguna manera, tienen relación con la cooperativa. Desde PCatS, además de gestionar y organizar el acto, también nos encargamos de la convocatoria y el control de una parte de los asistentes.

La jornada empezó a las 13h, momento en que comenzó el acto institucional y se destapó la placa conmemorativa, presidida por Marc Bosch, presidente de la Vinícola de Sarral, acompañado por representantes institucionales como Carmel Mòdol, Director General de Alimentación, Calidad e Industrias Agroalimentarias, y Salvador Puig, Director General del Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) en representación del Govern de Cataluña.

También estuvieron acompañados por Ángel Xifré, director de los Servicios Territoriales del Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación en Tarragona; Mateu Montserrat, en representación de la Diputación de Tarragona; los diputados por Tarragona Ferran Civit y Anna Tarrés; Francesc Benet, presidente del Consejo Comarcal de la Conca de Barberà; y Josep Amill, alcalde de Sarral.

La comitiva también contó con otros representantes de instituciones y entidades locales de la comarca, así como del mundo cooperativo y del vino como Ramon Sarroca, presidente de la Federación de Cooperativas Agrarias de Cataluña; Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà; Xavier Pié, presidente de la DO Cataluña; y Xavier Farré, vicepresidente de la DO Cava.

Una vez inaugurada la nave, la comitiva hizo un recorrido por las instalaciones del edificio, construido sobre un terreno de 20.000m2 a lo largo de 21 meses. El edificio, de una sola planta, consta de 6.000m2 dedicados exclusivamente a la elaboración de botellas de cava, con una capacidad de producción de 3 millones de botellas en crianza.

La jornada festiva finalizó con una comida de celebración en la cava de envejecimiento donde los asistentes pudieron probar algunas de las referencias de la Vinícola de Sarral, tanto vinos como cavas, además de disfrutar del concierto de Eric Vinaixa, que puso punto final a la fiesta.

[:]