Inauguració del nou edifici per a l’elaboració de cava Portell de la Vinícola de Sarral
La Vinícola de Sarral va inaugurar el dia 23 de març un nou edifici, construït exclusivament per a l’elaboració de cava Portell, celebrant un gran acte festiu. Per celebrar la construcció d’aquest nou edifici, des de PCatS Comunicació vam organitzar una festa on estaven convidades diverses autoritats, clients i proveïdors, a més de totes aquelles persones que han format part o que, d’alguna manera, tenen relació amb la cooperativa. Des de PCatS, a més de gestionar i organitzar l’acte, també ens vam encarregar de la convocatòria i el control d’una part dels assistents.
El tret de sortida de la jornada va tenir lloc a les 13h, moment en què va començar l’acte institucional i es va destapar la placa commemorativa, que va estar presidida per Marc Bosch, president de la Vinícola de Sarral, acompanyat per representants institucionals com Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i Salvador Puig, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) en representació del Govern de Catalunya.
També van estar acompanyants per Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona; Mateu Montserrat, en representació de la Diputació de Tarragona; els diputats per Tarragona Ferran Civit i Anna Tarrés; Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; i Josep Amill, alcalde de Sarral.
La comitiva també va comptar amb altres representants d’institucions i entitats locals de la comarca, així com del món cooperatiu i del vi com ara Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà; Xavier Pié, president de la DO Catalunya; i Xavier Farré, vicepresident de la DO Cava.
Un cop inaugurada la nau, la comitiva va fer un recorregut per les instal·lacions de l’edifici, que ha estat construït sobre un terreny de 20.000m2 al llarg de 21 mesos. L’edifici, d’una sola planta, consta de 6.000m2 dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava, amb una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança.
La jornada festiva va finalitzar amb un dinar de celebració a la cava d’envelliment on els assistents van poder tastar algunes de les referències de la Vinícola de Sarral, tant pel que fa a vins com a caves, a més de gaudir del concert d’Eric Vinaixa, que va posar punt final a la festa.