DOLIUM es presenta a Barcelona en un format d’esmorzar de forquilla

El nou oli de la Ribera d’Ebre, DOLIUM, s’ha presentat avui a Barcelona davant de periodistes, prescriptors i distribuïdors al restaurant Sergi de Meià.

La presentació s’ha realitzat en un format d’esmorzar de forquilla, on el xef ha elaborat un menú especial per a l’ocasió i en el qual l’oli DOLIUM ha estat el gran protagonista.

L’acte ha estat conduit per la periodista i presentadora Empar Moliner, que ha volgut apropar als assistents la realitat dels 9 productors ja que junts han sumat esforços per tirar endavant el projecte cooperatiu d’elaboració i llançament d’aquest oli gourmet.

Ja fa més d’un any que PCatS Comunicació es va fer càrrec d’aquest projecte, desenvolupant i executant la identitat visual del producte, el packaging, relat, web, comunicació i organització de la presentació a Barcelona.

Una mica més sobre DOLIUM

DOLIUM és un oli arrelat al territori. La varietat majoritària amb la qual està elaborat és la Fulla de Salze, una varietat exclusiva de la Ribera d’Ebre, que imprimeix a l’oli un caràcter únic. És un oli de color verd lluent, amb un aroma intens, amb tocs d’herba verda i matisos secundaris de tomàquet. En boca és un oli robust, amb tocs de picant i amarg progressius, però equilibrat en aromes, aportant una sensació final fresca i aromàtica. A més de la Fulla de Salze, al cupatge de DOLIUM també s’hi troben Picual i Rojal.

Les nou empreses implicades en el projecte són Aceites Hijo Manuel Suñer, Agrícola i Secció de Crèdit La Ginesta, Agrícola Sant Jaume de Benissanet, La Masrojana, Les Àrgoles, Molí de Rué, Olis Cal Brisda 1903, Olis Escoda i Olis Montané, alguns dels quals van estar ja implicats en un altre projecte cooperatiu de la Ribera d’Ebre, el vi La Pocavergonya.