[:ca]Vinòmics[:es]Vinómics[:]

[:ca]La DO Catalunya presenta Vinòmics, una sèrie d’historietes inspirades en el món del vi i signades per autors de reconegut talent i de proximitat. Vinòmics és un projecte col·lectiu, on-line i periòdic format per relats gràfics (reals o de ficció) fets amb els colors del vi.

En les últimes setmanes hem donat el tret de sortida de la 2ona temporada de Vinòmics, que es continuaran publicant mensualment a la web de la DO Catalunya. Cada tercer dijous de mes, els autors que formen part del projecte, sota la coordinació de Raul Deamo, presentaran la seva singular proposta de maridatge entre còmic i vi, i com ja es va fer en la primera edició, totes les històries seran publicades tant en català com en castellà i anglès per tal d’arribar al màxim nombre de seguidors a nivell nacional i internacional.

Des de PCatS Comunicació dirigim i coordinem el projecte de Vinòmics, a més de fer-n’he difusió a xarxes socials i a mitjans de comunicació.[:es]La DO Catalunya presenta Vinómics, una serie de historietas inspiradas en el mundo del vino y firmadas por autores de reconocido talento y de proximidad. Vinómics es un proyecto colectivo, on-line y periódico formado por relatos gráficos (reales o de ficción) hechos con los colores del vino.

En las últimas semanas hemos dado el pistoletazo de salida a la 2nda temporada de Vinomics que se continuarán publicando mensualmente en la web de la DO Catalunya. Cada tercer jueves de mes, los autores que forman parte del proyecto, bajo la coordinación de Raul Deamo, presentarán su singular propuesta de maridaje entre cómico y vino, y como ya se hizo en la primera edición, todas las historias serán publicadas tanto en catalán como en castellano e inglés para llegar al máximo número de seguidores a nivel nacional e internacional.

Desde PCatS Comunicación dirigimos y coordinamos el proyecto de Vinómics, además hacemos la difusión en redes sociales y medios de comunicación.[:]