[:ca]Col·lectiu “A taula, vi català”[:es]Colectivo “A taula, vi català”[:]

[:ca]Fa tres mesos que PCatS Comunicació va engegar la campanya “A taula, vi català” de la DO Catalunya amb l’objectiu de valorar els restaurants que fan una aposta clara pels vins de proximitat. Ara mateix la llista d’adherits ja supera la seixantena de restaurants i hem començat a establir feedback amb tots ells per tal de cohesionar el grup.

Des de PCatS Comunicació gestionem les adhesions dels restaurants al col·lectiu, construïm la base de dades de restaurants que publiquem al web www.ataulavicatala.cat, fem difusió al web de la DO Catalunya  i a xarxes socials, i a més estem treballant en una campanya de difusió a mitjans de comunicació d’abast nacional.[:es]Hace tres meses que PCatS Comunicación puso en marcha la campaña “A taula, vi català” de la DO Catalunya con el objetivo de valorar los restaurantes que hacen una apuesta clara por los vinos de proximidad. Ahora mismo la lista de adheridos ya supera los sesenta restaurantes y hemos empezado a establecer feedback con todos ellos para cohesionar el grupo.

Desde PCatS Comunicación gestionamos las adhesiones de los restaurantes en el colectivo, construimos la base de datos de restaurantes que publicamos en la web www.ataulavicatala.cat, hacemos difusión en la web de la DO Catalunya y redes sociales, y además estamos trabajando en una campaña de difusión en medios de comunicación de alcance nacional.[:]