|

La DO Terra Alta congrega a més de 200 professionals a l’Església del Poble Vell de Corbera

L’Església del Poble Vell de Corbera d’Ebre es va tornar a omplir ahir de professionals de la restauració i l’hostaleria gràcies als vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.

 La jornada, que ha servit un any més per donar el tret de sortida a la Festa del Vi de la Terra Alta, va comptar amb la participació de 31 dels cellers que conformen la DO: Agrícola de Corbera, Altavins Viticultors, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Frisach, Celler Germans Balart, Celler Jordi Miró, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Cellers Unió, Estones Vins, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pagos de Híbera, Pinord, Rosendo Esteve Vins i Olis, Serra i Barceló, Vins del Tros, Vins La Botera i Viticultors Bateans.

Els més de 200 professionals assistents, provinents de les Terres de l’Ebre, el Tarragonès i Lleida, van poder gaudir de més de 120 referències dels cellers participants, i maridar-les amb una proposta gastronòmica de la mà dels restauradors de la Terra Alta, que van oferir un dinar amb alguns productes típicament terraltins com ara la clotxa o la truita amb suc.

 L’objectiu que persegueix la DO Terra Alta amb aquest tipus de jornades és permetre als restauradors conèixer de primera mà els vins que es fan a la comarca per poder continuar difonent la seva varietat estrella i que tants premis ha collit al llarg dels darrers anys: la Garnatxa blanca.