Ja tenim aquí la segona anyada de la Pocavergonya, el vi més descarat de la Ribera d’Ebre
El passat dilluns 13 de febrer L’Església Vella de la Ginesta va acollir la presentació de la segona anyada de La Pocavergonya, el vi que va nàixer ara fa un any de la mà de quatre productors de la Ribera d’Ebre.
Aquesta segona anyada ha estat elaborada amb el mateix cupatge del primer any (Macabeu, garnatxa blanca i un petit percentatge de moscatell) continua mantenint els aromes afruitats però a causa de les altes temperatures ha adquirit un sabor més càlid i concentrat.
La Pocavergonya és un projecte col·lectiu fomentat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per atreure un públic més jove i posar en valor la producció vinícola de la comarca. Molí de Rué, Vins i Olis Suñer, Celler Pedrola i la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume, els quatre cellers implicats en el projecte, treballen amb l’objectiu d’introduir La Pocavergonya a les principals ciutats catalanes, i sobre tot a la ciutat de Barcelona i rodalies.
Pcats i la gestió de les xarxes de La Pocavergonya
Des de Pcats comunicació ens vam encarregar fa més d’un any de la creació de la imatge de La Pocavergonya i del llançament de la primera anyada.
Actualment duem tasques pròpies de Community Manager gestionant-ne les xarxes socials per tal d’arribar al públic objectiu. Amb el Facebook la donem a conèixer en un públic generalista i amb el Twitter i Instagram podem arribar a un públic més jove, barceloní i hipster.
Dilluns no ens vam perdre la presentació de la segona anyada amb orgull que La Pocavergonya continuï millorant i sent més bona d’any en any. Una millora que arriba acompanyada per augment destacable de seguidors fidels a totes les xarxes socials.