La DO Montsant es desplaçarà enguany a Barcelona per presentar els seus vins en una jornada professional que se celebrarà el proper dilluns, 4 de març. L’acte tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar, situada al Passeig Isabel II de Barcelona, i s’allargarà des de les 16:30 h fins a les 20:30h. A més, a partir de les 17:00h es podrà participar, mitjançant reserva prèvia, d’un tast guiat per conèixer més a fons la Denominació d’Origen i les seves particularitats.

El showroom reunirà més de 40 cellers (una representació amplíssima i majoritària de la DO) amb més de 200 referències de vins. A la jornada hi assistiran professionals de la restauració i del món del vi per tastar grans vins de la de DO Montsant. És destacable que la Guía Peñín i La Guia de Vins de Catalunya, dos referents tant a nivell estatal com de Catalunya, van reconèixer en les seves respectives edicions de 2018 el bon estat dels vins DO Montsant. Així, pel que fa a la Guía Peñín, van estar referenciats 221 dels seus vins, dels quals gairebé el 50% (102 vins) estan per sobre dels 90 punts, llindar a partir del qual la guia considera que un vi és Excel·lent. Pel que fa a La Guia de Vins de Catalunya, van estar 127 vins els que van formar part de la darrera edició, dels quals 65 van obtenir més de 9 punts i 51 van superar el llindar dels 9,5.

Per altra banda, la DO Montsant va tancar l’any 2018 molt satisfeta des de tots els punts de vista: comercials, de verema, de reconeixement, etc. A l’espera de les dades de comercialització de 2018, tot indica que s’igualaran o es superaran les més de 6 milions d’ampolles comercialitzades el 2017, xifra que reflecteix els bons resultats que estan tenint les accions que la DO Montsant ha portat a terme al llarg dels darrers anys.

PCatS Comunicació s’ha assumit el disseny, creativitat, convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment, una edició més.

Si vol més informació o vol inscriure’s, pot contactar-nos a sumiller@pcats-comunicacio.com o bé al telèfon 934194248 (horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 9h a 15 i de 16 a 18h i divendres de 9 a 15h).