[:ca]Showroom DO Montsant a Barcelona[:es]Showroom DO Montsant en Barcelona[:]

[:ca]La DO Montsant es desplaçarà enguany a Barcelona per presentar els seus vins en una jornada professional que se celebrarà el proper dilluns, 4 de març. L’acte tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar, situada al Passeig Isabel II de Barcelona, i s’allargarà des de les 16:30 h fins a les 20:30h. A més, a partir de les 17:00h es podrà participar, mitjançant reserva prèvia, d’un tast guiat per conèixer més a fons la Denominació d’Origen i les seves particularitats.

El showroom reunirà més de 40 cellers (una representació amplíssima i majoritària de la DO) amb més de 200 referències de vins. A la jornada hi assistiran professionals de la restauració i del món del vi per tastar grans vins de la de DO Montsant. És destacable que la Guía Peñín i La Guia de Vins de Catalunya, dos referents tant a nivell estatal com de Catalunya, van reconèixer en les seves respectives edicions de 2018 el bon estat dels vins DO Montsant. Així, pel que fa a la Guía Peñín, van estar referenciats 221 dels seus vins, dels quals gairebé el 50% (102 vins) estan per sobre dels 90 punts, llindar a partir del qual la guia considera que un vi és Excel·lent. Pel que fa a La Guia de Vins de Catalunya, van estar 127 vins els que van formar part de la darrera edició, dels quals 65 van obtenir més de 9 punts i 51 van superar el llindar dels 9,5.

Per altra banda, la DO Montsant va tancar l’any 2018 molt satisfeta des de tots els punts de vista: comercials, de verema, de reconeixement, etc. A l’espera de les dades de comercialització de 2018, tot indica que s’igualaran o es superaran les més de 6 milions d’ampolles comercialitzades el 2017, xifra que reflecteix els bons resultats que estan tenint les accions que la DO Montsant ha portat a terme al llarg dels darrers anys.

PCatS Comunicació s’ha assumit el disseny, creativitat, convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment, una edició més.

Si vol més informació o vol inscriure’s, pot contactar-nos a sumiller@pcats-comunicacio.com o bé al telèfon 934194248 (horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 9h a 15 i de 16 a 18h i divendres de 9 a 15h).[:es]La DO Montsant se desplazará este año a Barcelona para presentar sus vinos en una jornada profesional que se celebrará el próximo lunes, 4 de marzo. El acto tendrá lugar en la Casa Llotja de Mar, situada en el Paseo Isabel II de Barcelona, ​​y se alargará desde las 16:30 h hasta las 20:30h. Además, a partir de las 17:00h se podrá participar, mediante reserva previa, en una cata guiada para conocer más a fondo la Denominación de Origen y sus particularidades.

El showroom reunirá más de 40 bodegas (una representación amplísima y mayoritaria de la DO) con más de 200 referencias de vinos. A la jornada asistirán profesionales de la restauración y del mundo del vino para probar grandes vinos de la de DO Montsant. Es destacable que la Guía Peñín y La Guia de Vins de Catalunya, dos referentes tanto a nivel estatal como de Cataluña, reconocieron en sus respectivas ediciones de 2018 el buen estado de los vinos DO Montsant. Así, con respecto a la Guía Peñín, estuvieron referenciados 221 de sus vinos, de los cuales casi el 50% (102 vinos) están por encima de los 90 puntos, umbral a partir del cual la guía considera que un vino es Excelente. En cuanto a La Guia de Vins de Catalunya, fueron 127 vinos los que formaron parte de la última edición, de los cuales 65 obtuvieron más de 9 puntos y 51 superaron el umbral de los 9,5.

Por otra parte, la DO Montsant cerró el año 2018 muy satisfecha desde todos los puntos de vista: comerciales, de vendimia, de reconocimiento, etc. A la espera de los datos de comercialización de 2018, todo indica a que igualarán o se superarán las más de 6 millones de botellas comercializadas en 2017, cifra que refleja los buenos resultados que están teniendo las acciones que la DO Montsant ha llevado a lo largo de los últimos años.

PCatS Comunicació ha asumido el diseño, creatividad, convocatoria, logística, organización y comunicación del evento, una edición más.

Si desea más información o quiere inscribirse, puede contactarnos a sumiller@pcats-comunicacio.com o bien en el teléfono 934194248 (horario de atención al público: de lunes a jueves de 9 a 15 y de 16 a 18h y viernes de 9 a 15h).[:]