Les Vinyes del Convent va presentar el 12 d’octubre una nova referència vinícola, Mon Pare, per commemorar el centenari del naixement de Rodrigo Gil, pare d’Elías Gil, propietari del celler, empresari i viticultor.

L’acte estava dividit en dues parts i es va celebrar a Les Vinyes del Convent, celler situat a Horta de Sant Joan. Durant la primera part de la jornada, de caràcter més familiar, es va inaugurar la Capella de Les Vinyes del Convent i, posteriorment, es va presentar el nou vi amb un dinar-maridatge a càrrec del xef amb Estrella Michelin, Jeroni Castell.

A la segona part de l’acte es van celebrar les portes obertes per tastar el nou vi, on van assistir més de 800 persones. L’ambient alegre i distés va estar acompanyat de la música del grup folklore de les Terres de l’Ebre “Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries”.

Des de PCatS Comunicació ens hem encarregat de la convocatòria i el control dels assistents de la primera part de l’acte. A més, hem coordinat l’enviament de mostres als mitjans de comunicació. Des de l’agència també hem gestionat les xarxes socials corporatives de Les Vinyes del Convent (Facebook i Instagram).