[:ca]Presentació del vi “Mon Pare” de Les Vinyes del Convent[:es]Presentación del vino “Mon Pare” de Les Vinyes del Convent[:]

[:ca]Les Vinyes del Convent va presentar el 12 d’octubre una nova referència vinícola, Mon Pare, per commemorar el centenari del naixement de Rodrigo Gil, pare d’Elías Gil, propietari del celler, empresari i viticultor.

L’acte estava dividit en dues parts i es va celebrar a Les Vinyes del Convent, celler situat a Horta de Sant Joan. Durant la primera part de la jornada, de caràcter més familiar, es va inaugurar la Capella de Les Vinyes del Convent i, posteriorment, es va presentar el nou vi amb un dinar-maridatge a càrrec del xef amb Estrella Michelin, Jeroni Castell.

A la segona part de l’acte es van celebrar les portes obertes per tastar el nou vi, on van assistir més de 800 persones. L’ambient alegre i distés va estar acompanyat de la música del grup folklore de les Terres de l’Ebre “Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries”.

Des de PCatS Comunicació ens hem encarregat de la convocatòria i el control dels assistents de la primera part de l’acte. A més, hem coordinat l’enviament de mostres als mitjans de comunicació. Des de l’agència també hem gestionat les xarxes socials corporatives de Les Vinyes del Convent (Facebook i Instagram).[:es]Les Vinyes del Convent presentó el 12 de octubre una nueva referencia vinícola, Mon Pare, para conmemorar el centenario del nacimiento de Rodrigo Gil, padre de Elías Gil, propietario de la bodega, empresario y viticultor.

El acto estaba dividido en dos partes y se celebró en Les Vinyes del Convent, bodega situada en Horta de San Juan. Durante la primera parte de la jornada, de carácter más familiar, se inauguró la Capilla de Les Vinyes del Convent y, posteriormente, se presentó el nuevo vino con una comida-maridaje a cargo del chef con Estrella Michelin, Jeroni Castell.

En la segunda parte del acto se celebraron las puertas abiertas para probar el nuevo vino, donde asistieron más de 800 personas. El ambiente alegre y distendido estuvo acompañado de la música del grupo folclore de las Tierras del Ebro “Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries”.

Desde PCatS Comunicació nos hemos encargado de la convocatoria y el control de los asistentes de la primera parte del acto. Además, hemos coordinado el envío de muestras a los medios de comunicación. Desde la agencia también hemos gestionado las redes sociales corporativas de Les Vinyes del Convent (Facebook e Instagram).[:]