PCatS Comunicació es torna a sumar al projecte solidari de Vi per Vida, amb l’objectiu de seguir donant difusió i suport en aspectes comunicatius a les activitats solidàries que anualment desenvolupa entorn la cultura del vi.

En aquesta ocasió l’associació sense ànim de lucre “Vi per Vida” organitzarà un nou tast solidari el proper diumenge 13 de maig a l’Espai 1203 del Turó de la Seu Vella (Lleida) a partir de les 12:30h per a 100 persones. Es tracta d’una nova edició del projecte social destinat a sensibilitzar i recaptar fons en favor de la investigació del càncer i la metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

L’agència ja ha col·laborat amb anterioritat en accions de l’associació, com per exemple, al desè tast de vins solidaris que es va celebrar a Calella el passat mes de febrer i que va reunir prop de 300 participants.

PCats Comunicació es complau de poder contribuir en la sensibilització sobre la malaltia, malauradament molt estesa i propera a tothom, a través del vi -una de les principals àrees d’actuació de l’agència- però també amb l’agraïment a Vi per Vida per la confiança dipositada.