[:ca]Per un món lliure de metàstasi… Vi per Vida[:es]Por un mundo libre de metástasis… Vi per Vida[:]

[:ca]PCatS Comunicació es torna a sumar al projecte solidari de Vi per Vida, amb l’objectiu de seguir donant difusió i suport en aspectes comunicatius a les activitats solidàries que anualment desenvolupa entorn la cultura del vi.

En aquesta ocasió l’associació sense ànim de lucre “Vi per Vida” organitzarà un nou tast solidari el proper diumenge 13 de maig a l’Espai 1203 del Turó de la Seu Vella (Lleida) a partir de les 12:30h per a 100 persones. Es tracta d’una nova edició del projecte social destinat a sensibilitzar i recaptar fons en favor de la investigació del càncer i la metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

L’agència ja ha col·laborat amb anterioritat en accions de l’associació, com per exemple, al desè tast de vins solidaris que es va celebrar a Calella el passat mes de febrer i que va reunir prop de 300 participants.

PCats Comunicació es complau de poder contribuir en la sensibilització sobre la malaltia, malauradament molt estesa i propera a tothom, a través del vi -una de les principals àrees d’actuació de l’agència- però també amb l’agraïment a Vi per Vida per la confiança dipositada.[:es]PCats Comunicació se vuelve a sumar al proyecto solidario de Vi per Vida, con el objetivo de seguir dando difusión y soporte en aspectos comunicativos en las actividades solidarias que anualmente desarrolla alrededor de la cultura del vino.

En esta ocasión la asociación sin ánimo de lucro “Vi per Vida” organizará una nueva cata solidaria el próximo Domingo 13 de mayo en el Espai 1203 del Turó de la Seu Vella (Lleida) a partir de las 12:30h para a 100 personas. Se trata de una nueva edición del proyecto social destinado a sensibilizar y recaudar fondos en favor de la investigación del cáncer y la metástasis del Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

La agencia ya ha colaborado con anterioridad en acciones de la asociación, como por ejemplo, la décima cata de vinos solidarios que se celebró en Calella el pasado mes de febrero y que reunió unos 300 participantes.

PCats Comunicació se complace de poder contribuir en la sensibilización sobre la enfermedad, muy a nuestro pesar muy extendida y cercana a todo el mundo, a través del vino -una de las principales áreas de actuación de la agencia- pero también con el agradecimiento a Vi per Vida por la confianza depositada.[:]