Nou anunci de la DO Catalunya

Nou anunci de la DO Catalunya

La DO Catalunya ha estrenat avui, 11 d’abril, el seu nou espot, sota el lema “Un univers en cada ampolla”. L’anunci ens proposa un viatge per reconciliar-nos amb el plaer de les petites coses. Una aventura amb tants components com tot allò que ens trobem cada vegada que obrim una ampolla de vi: territori, paisatge, sensibilitat, emoció … I la crida a l’acció: “Aventura’t!” Ens anima a emprendre aquest viatge.

A més de l’espot, la DO Catalunya va començar el passat 14 de març una campanya a xarxes socials, Instagram i Twitter especialment, per escalfar motors de la presentació del nou relat. La campanya va seguint les aventures de dues amigues, la Marta i l’Eva, amb l’objectiu de fer partícips als usuaris del desenvolupament de l’història de les protagonistes perquè l’acabessin fent seva, amb concursos, vídeos i sortejos. Durant les setmanes prèvies, i fins el dia de l’estrena, s’ha anat seguint el fil del seu relat i, finalment, durant la presentació del nou espot, s’ha pogut conèixer el final d’aquest viatge.

El lloc escollit per a l’estrena ha estat el Bellucci Studios de Barcelona, un espai que recrea el modern apartament i que ha servit per jugar amb la idea que era la protagonista qui organitzava la festa. No han faltat a la cita, cellers, prescriptors i, sobretot, seguidors de les xarxes socials de la DO Catalunya. La vetllada ha estat amenitzada pel duet artístic Canarini i maridat amb una àmplia selecció de vins de la DO Catalunya.

PCatS Comunicació ha realitzat tasques de màrqueting digital i community manager, creant l’estratègia de xarxes socials, a més de dinamitzar-les. Per altra banda, ha desenvolupat tasques de gabinet de premsa, contactant amb els mitjans de comunicació i redactant les notes de premsa que es publicarien als mitjans. A més, ha gestionat les diferents campanyes de publicitat: publicitat convencional, programàtica i influencers, de manera que es pogués arribar a un públic més ampli. Finalment, des de PCatS Comunicació s’ha assumit l’organització de l’acte: localització de l’espai, logística, convocatòria i control dels assistents.

Per poder veure el espot, podeu accedir al web www.docat.cat o a les xarxes socials i al canal de youtube.