El Celler Masroig llançarà el proper 5 de juliol el seu Club Masroig amb la voluntat d’acostar el seu producte a més públic i crear sinergies amb altres empreses o entitats que puguin oferir descomptes o privilegis als membres del Club. L’objectiu base serà el vi, però s’obriran altres ventalls culturals, com a avantatge exclusiu de formar part del Club.

Els membres que formin part del Club tindran accés a informació específica a través d’una intranet, assessorament tècnic per conèixer els tipus de vins i els seus maridatges, ofertes exclusives en vins i avantatges relacionats amb el vi i l’enoturisme, entre altres beneficis.

La presentació del Club a mitjans de comunicació i prescriptors serà el proper dia 5 de juliol a les 18h al mateix celler. Durant l’acte es coneixeran tots els beneficis del club i es podrà conèixer més a fons el Celler Masroig, ja que es realitzarà un tast de vins i es visitaran les instal·lacions del celler. Per assistir és necessari haver rebut invitació prèvia i confirmar assistència a esdeveniments@pcats-comunicacio.com o trucant al 934194248 (en horari d’oficina).

Per al llançament del Club del Celler Masroig, PCatS Comunicació està realitzant una campanya mixta treballant diferents àrees: campanya de publicitat segmentada, oficina de premsa, col·laboracions amb prescriptors i influencers, relacions públiques i gestió d’enviament de welcome packs a prescriptors.