[:ca]Les Vinyes del Convent[:es]Les Vinyes del Convent[:]

[:ca]Les Vinyes del Convent és un nou celler ubicat a un paratge idíl·lic d’Horta de Sant Joan (Terra Alta). Fa uns mesos des de Pcats Comunicació vam començar a treballar per estructurar el web del celler i dotar-lo de contingut, treballar de costat amb l’empresa de disseny per trobar la imatge perfecta per les etiquetes de les referències de vins i altres elements gràfics, pensar crear i ficar en funcionament les xarxes socials, i, en definitiva, establir unes línies de comunicació fermes i clares per transmetre la filosofia del celler.

Per altra banda, també ens hem encarregat, clau en mà, de l’organització de la inauguració a càrrec del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la jornada de portes obertes que va aplegar a unes 1200 persones.

Un projecte que neix en voluntat de tenir un llarg recorregut i en el que Pcats Comunicació hi treballarà perquè esdevingui un celler de referència a la comarca i a Catalunya.[:es]Les Vinyes del Convent es una nueva bodega ubicado en un paraje idílico de Horta de Sant Joan (Tarragona). Hace unos meses desde Pcats Comunicació empezamos a trabajar para estructurar la web de la bodega y dotarlo de contenido, trabajar de lado con la empresa de diseño para encontrar la imagen perfecta para las etiquetas de las referencias de vinos y otros elementos gráficos , pensar crear y meter en funcionamiento las redes sociales, y, en definitiva, establecer unas líneas de comunicación firmes y claras para transmitir la filosofía de la bodega.

Por otro lado, también nos hemos encargado, llave en mano, de la organización de la inauguración a cargo del Presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, y de la jornada de puertas abiertas que reunió a unas 1.200 personas.

Un proyecto que nace con voluntad de tener un largo recorrido y en el que Pcats Comunicació trabajará para que se convierta en una bodega de referencia en la comarca y en Cataluña.[:]