La DO Terra Alta organitza una festa solidària per donar suport al col·lectiu LGTBI

La DO Terra Alta organitza una festa solidària per donar suport al col·lectiu LGTBI

Sota el lema La DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI, la Denominació d’Origen Terra Alta organitza aquest dijous 4 d’abril una festa i tast solidari a l’Hotel Axel de Barcelona amb l’objectiu de donar suport al col·lectiu LGTBI.

Conduïda i amenitzada per David Cano, més conegut com a Brigitta Lamoure, la festa arrencarà a les 19:30h a la terrassa de l’hotel, i comptarà amb la participació de la Plataforma LGTBI, a qui aniran destinats els beneficis obtinguts al llarg de la tarda, i que provindran de la venda de copes dels vins de la DO Terra Alta.

La Plataforma LGTBI és una associació que engloba un gran nombre d’entitats LGTBI de Catalunya com ara FAGC, Casal Lambda, Gais Positius, FLG Famílies LGTBI, Gaylespol, ACGIL, Generem, AMPGIL, Stop Sida, Fundació Enllaç, L’Observatori Contra l’Homofòbia i Panteres Grogues.

Amb aquesta acció, la DO Terra Alta vol posar el seu granet de sorra en la defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes apropant els seus vins a Barcelona, una de les ciutats europees capdavanteres en el suport al col·lectiu LGTBI.

L’acte s’emmarca dins de la campanya 2018/2o19 que enguany s’ha marcat entre els seus objectius principals dotar la marca DO Terra Alta de cert prestigi i popularitzar la DO entre el públic final. Tenint en compte que Barcelona és una de les ciutats europees punteres en defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes la DO Terra Alta s’ha volgut sumar a la causa.

Des de PCatS Comunicació ens hem encarregat de la convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment. També hem estat en contacte directe i constant amb la plataforma LGTBI cat.  A més, hem gestionat les diverses accions publicitàries i dinamitzat les xarxes socials de la DO Catalunya.