[:ca]La DO Terra Alta organitza una festa solidària per donar suport al col·lectiu LGTBI [:es]La DO Terra Alta organiza una fiesta solidaria para apoyar al colectivo LGTBI [:]

[:ca]La DO Terra Alta organitza una festa solidària per donar suport al col·lectiu LGTBI [:es]La DO Terra Alta organiza una fiesta solidaria para apoyar al colectivo LGTBI [:]

[:ca]Sota el lema La DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI, la Denominació d’Origen Terra Alta organitza aquest dijous 4 d’abril una festa i tast solidari a l’Hotel Axel de Barcelona amb l’objectiu de donar suport al col·lectiu LGTBI.

Conduïda i amenitzada per David Cano, més conegut com a Brigitta Lamoure, la festa arrencarà a les 19:30h a la terrassa de l’hotel, i comptarà amb la participació de la Plataforma LGTBI, a qui aniran destinats els beneficis obtinguts al llarg de la tarda, i que provindran de la venda de copes dels vins de la DO Terra Alta.

La Plataforma LGTBI és una associació que engloba un gran nombre d’entitats LGTBI de Catalunya com ara FAGC, Casal Lambda, Gais Positius, FLG Famílies LGTBI, Gaylespol, ACGIL, Generem, AMPGIL, Stop Sida, Fundació Enllaç, L’Observatori Contra l’Homofòbia i Panteres Grogues.

Amb aquesta acció, la DO Terra Alta vol posar el seu granet de sorra en la defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes apropant els seus vins a Barcelona, una de les ciutats europees capdavanteres en el suport al col·lectiu LGTBI.

L’acte s’emmarca dins de la campanya 2018/2o19 que enguany s’ha marcat entre els seus objectius principals dotar la marca DO Terra Alta de cert prestigi i popularitzar la DO entre el públic final. Tenint en compte que Barcelona és una de les ciutats europees punteres en defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes la DO Terra Alta s’ha volgut sumar a la causa.

Des de PCatS Comunicació ens hem encarregat de la convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment. També hem estat en contacte directe i constant amb la plataforma LGTBI cat.  A més, hem gestionat les diverses accions publicitàries i dinamitzat les xarxes socials de la DO Catalunya.[:es]Bajo el lema La DO Terra Alta con el colectivo LGTBI, la Denominación de Origen Terra Alta organiza este jueves 4 de abril una fiesta y cata solidario en el Hotel Axel de Barcelona con el objetivo de apoyar al colector lectivo LGTBI.

Conducida y amenizada por David Cano, más conocido como Brigitta Lamoure, la fiesta arrancará a las 19:30h en la terraza del hotel, y contará con la participación de la Plataforma LGTBI, a quien irán destinados los beneficios obtenidos a lo largo de la tarde, y que provendrán de la venta de copas de los vinos de la DO Terra Alta.

La Plataforma LGTBI es una asociación que engloba un gran número de entidades LGTBI de Cataluña como FAGC, Casal Lambda, Gays Positivos, FLG Familias LGTBI, Gaylespol, ACGIL, Generamos, AMPGIL, Stop Sida, Fundación Enlace, El Observatorio Contra Homofobia y Panteras Amarillas.

Con esta acción, la DO Terra Alta quiere poner su granito de arena en la defensa de los derechos LGTBI y la lucha contra las actitudes homófobas acercando sus vinos en Barcelona, ​​una de las ciudades europeas líderes en el apoyo al colectivo LGTBI.

El acto se enmarca dentro de la campaña 2018/2o19 que este año se ha marcado entre sus objetivos principales dotar la marca DO Terra Alta de cierto prestigio y popularizar la DO entre el público final. Teniendo en cuenta que Barcelona es una de las ciudades europeas punteras en defensa de los derechos LGTBI y la lucha contra las actitudes homófobas la DO Terra Alta ha querido sumar a la causa.

Desde PCatS Comunicació nos hemos encargado de la convocatoria, logística, organización y comunicación del evento. También hemos estado en contacto directo y constante con la plataforma LGTBI cat. Además, hemos gestionado las diversas acciones publicitarias y dinamizado las redes sociales de la DO Cataluña.[:]