[:ca]La DO Conca de Barberà aterra de nou a Barcelona el proper 8 d’abril[:es]La DO Conca de Barberà aterriza de nuevo en Barcelona el próximo 8 de abril[:]

[:ca]La Denominació d’Origen Conca de Barberà organitza el proper dilluns 8 d’abril un showroom destinat al públic professional de l’hostaleria i la distribució de Barcelona, així com per a prescriptors i premsa especialitzada. La jornada arrencarà a les 16:30h a l’espai Camps Elisis (Passatge dels Camps Elisis, 9) i s’allargarà fins a les 20:30h.

Seguint en la línia de la jornada organitzada el passat 2018, la DO Conca de Barberà torna a la capital sota el lema CONCArim Barcelona 2019, amb la intenció de seguir fent promoció dels vins de la comarca, amb el Trepat, la varietat emblema d’aquesta DO tarragonina, com a bandera.

A la jornada participaran 16 cellers que donaran a tastar més de 80 referències vinícoles que els assistents podran maridar amb una proposta gastronòmica elaborada a base de productes típics del territori.

A més de la mostra de vins, la DO Conca de Barberà organitza a les 17:30h un tast guiat per a periodistes i prescriptors centrat en vins monovarietals, tan noves anyades com a novetats. El tast serà conduït per Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà, i Bernat Andreu, membre del Consell Regulador, i es tastaran les següents referències: Castell de la Comanda Reserva 2012, de Castell d’Or; Clos Montblanc Trepat 2015; Carles Andreu Trepat 2017; Samsó 2014 del celler Vega Aixalà; i Insòlit 2016 del celler Rendé Masdéu.

PCatS Comunicació ha assumit la convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment.

Si vol més informació o vol inscriure’s, pot contactar-nos a sumiller@pcats.cat o bé al telèfon 934194248 (horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 9h a 15 i de 16 a 18h i divendres de 9 a 15h).[:es]La Denominación de Origen Conca de Barberà organiza el próximo lunes 8 de abril un showroom destinado al público profesional de la hostelería y la distribución de Barcelona, ​​así como para prescriptores y prensa especializada. La jornada arrancará a las 16: 30h en el espacio Campos Elíseos (Pasaje de los Campos Elíseos, 9) y se alargará hasta las 20: 30h.

Siguiendo en la línea de la jornada organizada el pasado 2018, la DO Conca de Barberà vuelve a la capital bajo el lema CONCArim Barcelona 2019, con la intención de seguir haciendo promoción de los vinos de la comarca, con el Trepat, la variedad emblema de esta DO tarraconense, como bandera.

En la jornada participarán 16 bodegas que darán a probar más de 80 referencias vinícolas que los asistentes podrán casarse con una propuesta gastronómica elaborada a base de productos típicos del territorio.

Además de la muestra de vinos, la DO Conca de Barberà organiza a las 17:30h una cata guiada para periodistas y prescriptores centrado en vinos monovarietales, tan nuevas añadas como novedades. La cata será conducido por Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà, y Bernat Andreu, miembro del Consejo Regulador, y se probarán las siguientes referencias: Castell de la Comanda Reserva 2012, de Castell d’Or; Clos Montblanc Trepat 2015, Carles Andreu Trepat 2017; Samsó 2014 de la bodega Vega Aixalà; y Insòlit 2016 de la bodega Rendé Masdéu.

PCatS Comunicació ha asumido la convocatoria, logística, organización y comunicación del evento.

Si desea más información o quiere inscribirse, puede contactarnos a sumiller@pcats.cat o bien en el teléfono 934194248 (horario de atención al público: de lunes a jueves de 9 a 15 y de 16 a 18h y viernes de 9 a 15h ).[:]