La Denominació d’Origen Conca de Barberà organitza el proper dilluns 8 d’abril un showroom destinat al públic professional de l’hostaleria i la distribució de Barcelona, així com per a prescriptors i premsa especialitzada. La jornada arrencarà a les 16:30h a l’espai Camps Elisis (Passatge dels Camps Elisis, 9) i s’allargarà fins a les 20:30h.

Seguint en la línia de la jornada organitzada el passat 2018, la DO Conca de Barberà torna a la capital sota el lema CONCArim Barcelona 2019, amb la intenció de seguir fent promoció dels vins de la comarca, amb el Trepat, la varietat emblema d’aquesta DO tarragonina, com a bandera.

A la jornada participaran 16 cellers que donaran a tastar més de 80 referències vinícoles que els assistents podran maridar amb una proposta gastronòmica elaborada a base de productes típics del territori.

A més de la mostra de vins, la DO Conca de Barberà organitza a les 17:30h un tast guiat per a periodistes i prescriptors centrat en vins monovarietals, tan noves anyades com a novetats. El tast serà conduït per Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà, i Bernat Andreu, membre del Consell Regulador, i es tastaran les següents referències: Castell de la Comanda Reserva 2012, de Castell d’Or; Clos Montblanc Trepat 2015; Carles Andreu Trepat 2017; Samsó 2014 del celler Vega Aixalà; i Insòlit 2016 del celler Rendé Masdéu.

PCatS Comunicació ha assumit la convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment.

Si vol més informació o vol inscriure’s, pot contactar-nos a sumiller@pcats.cat o bé al telèfon 934194248 (horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 9h a 15 i de 16 a 18h i divendres de 9 a 15h).