La DO Catalunya se suma al “Dia Movimiento DO”

La DO Catalunya se suma al “Dia Movimiento DO”

El proper 11 de maig la DO Catalunya oferirà un nou passi exclusiu del curt “Bohèmia” amb motiu de la 3a edició del “DÍA MOVIMENTO DO”, una acció que va néixer per posar en valor el vi amb denominació d’origen i que comptarà amb la participació de 27 denominacions d’origen (DDOO) de tot l’Estat.

A partir de les 12 h, els assistents podran degustar vins DO Catalunya al Palau Robert, un espai emblemàtic del Passeig de Gràcia de Barcelona, ​​tot i que la projecció del curt “Bohèmia” està programada a les 12:30h. El curt, que porta més d’un any recorrent els principals festivals independents tant nacionals com internacionals, compta entre el seu palmarès amb el Premi del Jurat al Millor Curt del Long Beach International Film Festival (a Nova York) o el Premi “Collita” a la millor Ficció del Most Festival (Vilafranca del Penedès).

Per escalfar els motors, es farà també un passi especial del nou espot de la DO Catalunya, estrenat el passat 11 d’abril. A continuació, tindrà lloc l’acte central, un brindis col·lectiu de les 27 DDOO, programat per a les 13:30h i que unirà a totes les ciutats que hi participen. El brindis es podrà seguir a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb el hashtag #DiaMovimientoVinoDO.

El “DIA MOVIMENT VI DO” es va celebrar per primera vegada el 20 de maig de 2017 i des de llavors ha aconseguit que milers de persones de tot l’Estat ofereixin a la vegada i segueixin treballant per difondre el concepte de denominació d’origen. Per la seva banda, la DO Catalunya no podia no sumar-se a un moviment que reivindica la tradició vitivinícola i el valor afegit que el vi amb DO aporta als territoris.

PCatS Comunicació s’està encarregant de l’organització i la logística de l’acte, la convocatòria i el control dels assistents. A més, està fent difusió de l’acte a les xarxes socials.