[:ca]La DO Catalunya se suma al “Dia Movimiento DO”[:es]La DO Catalunya se suma al “Dia Movimiento DO”[:]

[:ca]El proper 11 de maig la DO Catalunya oferirà un nou passi exclusiu del curt “Bohèmia” amb motiu de la 3a edició del “DÍA MOVIMENTO DO”, una acció que va néixer per posar en valor el vi amb denominació d’origen i que comptarà amb la participació de 27 denominacions d’origen (DDOO) de tot l’Estat.

A partir de les 12 h, els assistents podran degustar vins DO Catalunya al Palau Robert, un espai emblemàtic del Passeig de Gràcia de Barcelona, ​​tot i que la projecció del curt “Bohèmia” està programada a les 12:30h. El curt, que porta més d’un any recorrent els principals festivals independents tant nacionals com internacionals, compta entre el seu palmarès amb el Premi del Jurat al Millor Curt del Long Beach International Film Festival (a Nova York) o el Premi “Collita” a la millor Ficció del Most Festival (Vilafranca del Penedès).

Per escalfar els motors, es farà també un passi especial del nou espot de la DO Catalunya, estrenat el passat 11 d’abril. A continuació, tindrà lloc l’acte central, un brindis col·lectiu de les 27 DDOO, programat per a les 13:30h i que unirà a totes les ciutats que hi participen. El brindis es podrà seguir a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb el hashtag #DiaMovimientoVinoDO.

El “DIA MOVIMENT VI DO” es va celebrar per primera vegada el 20 de maig de 2017 i des de llavors ha aconseguit que milers de persones de tot l’Estat ofereixin a la vegada i segueixin treballant per difondre el concepte de denominació d’origen. Per la seva banda, la DO Catalunya no podia no sumar-se a un moviment que reivindica la tradició vitivinícola i el valor afegit que el vi amb DO aporta als territoris.

PCatS Comunicació s’està encarregant de l’organització i la logística de l’acte, la convocatòria i el control dels assistents. A més, està fent difusió de l’acte a les xarxes socials.[:es]El próximo 11 de mayo la DO Catalunya ofrecerá un nuevo pase exclusivo del corto “Bohèmia” con motivo de la 3ª edición del “DÍA MOVIMIENTO DO”, una acción que nació para poner en valor el vino con denominación de origen y que contará con la participación de 27 denominaciones de origen (DDOO) de todo el Estado.

A partir de las 12 h, los asistentes podrán degustar vinos DO Catalunya en el Palau Robert, un espacio emblemático del Paseo de Gracia de Barcelona, ​​aunque la proyección del corto “Bohèmia” está programada a las 12:30h. El corto, que lleva más de un año recorriendo los principales festivales independientes tanto nacionales como internacionales, cuenta entre su palmarés con el Premio del Jurado al Mejor Corto del Long Beach International Film Festival (en Nueva York) o el Premio “Cosecha” a la mejor Ficción del Most Festival (Vilafranca del Penedès).

Para calentar motores, se hará también un pase especial del nuevo spot de la DO Catalunya, estrenado el pasado 11 de abril. A continuación, tendrá lugar el acto central, un brindis colectivo de las 27 DDOO, programado para las 13:30h y que unirá a todas las ciudades que participan. El brindis se podrá seguir a través de las redes sociales (Facebook, Twitter e Instagram) con el hashtag #DiaMovimientoVinoDO.

El “DÍA MOVIMIENTO VI DO” se celebró por primera vez el 20 de mayo de 2017 y desde entonces ha conseguido que miles de personas de todo el Estado ofrezcan a la vez y sigan trabajando para difundir el concepto de denominación de origen . Por su parte, la DO Catalunya no podía no sumarse a un movimiento que reivindica la tradición vitivinícola y el valor añadido que el vino con DO aporta los territorios.

PCatS Comunicació se está encargando de la organización y la logística del acto, la convocatoria y el control de los asistentes. Además, está haciendo difusión del acto en las redes sociales.[:]