[:ca]La DO Catalunya i l’exposició Meet Vincent Van Gogh[:es]La DO Catalunya y la exposición Meet Vincent Van Gogh[:]

[:ca]Meet Van Gogh, creada pel Van Gogh Museum, proposa una experiència immersiva per apropar als visitants a la vida de l’artista, per això, des del primer moment la voluntat ha estat la de buscar sinèrgies que posin encara més de relleu aquesta experiència. Segons les paraules dels mateixos organitzadors, “és tan real que a l’espectador li semblarà estar davant del mateix Van Gogh”.

Els organitzadors esperen la visita de més de 150.000 persones, i té previst seguir viatjant pel territori un cop deixi la ciutat comtal: València i Madrid seran els següents destins.

L’exposició Meet Van Gogh, que es pot visitar des del passat 14 de març, inclou un espai d’oci i tast amb un bar i una terrasa accesible a tothom que està en funcionament des de dins abans de les vacances de Setmana Santa.

La DO Catalunya organitzarà mensualment tastos al bar de l’exposició, relacionant la vida de l’artista amb els vins que es podran tastar. A més d’estar present a l’oferta gastronòmica de l’espai, al llarg dels propers mesos la DO proposarà un seguit d’activitats pensades per apropar el vi català a l’obra del pintor neerlandès i ampliar d’aquesta manera l’experiència immersiva. Amb la premisa que el vi és cultura, s’exploraran espais d’intersecció entre l’experiència del tast i la que ofereix l’exposició i l’obra de l’artista.[:es]Meet Van Gogh, creada por Van Gogh Museum, propone una experiencia inmersiva para acercar a los visitantes a la vida del artista, por eso, desde el primer momento la voluntad ha sido la de buscar sinergias que pongan aún más de relieve esta experiencia. Según las palabras de los mismos organizadores, “es tan real que al espectador le parecerá estar ante el mismo Van Gogh”.

Los organizadores esperan la visita de más de 150.000 personas, y tiene previsto seguir viajando por el territorio una vez deje la ciudad condal: Valencia y Madrid serán los siguientes destinos.

La exposición Meet Van Gogh, que se puede visitar desde el pasado 14 de marzo, incluye un espacio de ocio y cata con un bar y una terraza accesible a todo el mundo que está en funcionamiento desde antes de las vacaciones de Semana Santa.

La DO Catalunya organizará mensualmente catas en el bar de la exposición, relacionando la vida del artista con los vinos que se podrán degustar. Además de estar presente en la oferta gastronómica del espacio, a lo largo de los próximos meses la DO propondrá una serie de actividades pensadas para acercar el vino catalán a la obra del pintor neerlandés y ampliar de esta manera la experiencia inmersiva. Con la premisa de que el vino es cultura, se explorarán espacios de intersección entre la experiencia de la cata que ofrece la exposición y la obra del artista.[:]