La DO Catalunya i l’exposició Meet Vincent Van Gogh

La DO Catalunya i l’exposició Meet Vincent Van Gogh

Meet Van Gogh, creada pel Van Gogh Museum, proposa una experiència immersiva per apropar als visitants a la vida de l’artista, per això, des del primer moment la voluntat ha estat la de buscar sinèrgies que posin encara més de relleu aquesta experiència. Segons les paraules dels mateixos organitzadors, “és tan real que a l’espectador li semblarà estar davant del mateix Van Gogh”.

Els organitzadors esperen la visita de més de 150.000 persones, i té previst seguir viatjant pel territori un cop deixi la ciutat comtal: València i Madrid seran els següents destins.

L’exposició Meet Van Gogh, que es pot visitar des del passat 14 de març, inclou un espai d’oci i tast amb un bar i una terrasa accesible a tothom que està en funcionament des de dins abans de les vacances de Setmana Santa.

La DO Catalunya organitzarà mensualment tastos al bar de l’exposició, relacionant la vida de l’artista amb els vins que es podran tastar. A més d’estar present a l’oferta gastronòmica de l’espai, al llarg dels propers mesos la DO proposarà un seguit d’activitats pensades per apropar el vi català a l’obra del pintor neerlandès i ampliar d’aquesta manera l’experiència immersiva. Amb la premisa que el vi és cultura, s’exploraran espais d’intersecció entre l’experiència del tast i la que ofereix l’exposició i l’obra de l’artista.