[:ca]Jornada professional “Les Persones de Monvins”[:es]Jornada profesional “Les Persones de Monvins”[:]

[:ca]El proper dilluns 10 de juny tindrà lloc la 1a Jornada Professional “Les Persones de Monvins”, organitzada per Sergi Montalà de Monvins. Durant la festa es podran tastar i conèixer tots els productes que s’inclouen al catàleg d’aquest any 2019 de la mà dels seus elaboradors.

L’acte es realitzarà a l’Hotel Gran Palas La Pineda (C/Sèquia Major, 5) i s’allargarà des de les 16:30 h fins a les 21 h. Per assistir a la jornada professional és imprescindible rebre invitació prèvia i confirmar assistència al correu electrònic sumiller@pcats-comunicacio.com o bé mitjançant trucada telefònica al 934194248 en horari d’oficina.

PCatS Comunicació està assumint la convocatòria i la logística de l’acte, a més de realitzar tasques d’oficina de premsa i contacte amb els mitjans de comunicació.[:es]El próximo lunes 10 de junio tendrá lugar la 1ª Jornada Profesional “Les Persones de Monvins”, organizada por Sergi Montalà de Monvins. Durante la fiesta se podran degustar y conocer todos los productos que componen el catálogo de este año 2019 de la mano de sus elaboradores.

El acto se hará en el Hotel Gran Palas La Pineda (C/Sèquia Major, 5) y se alargará desde las 16:30 h hasta las 21 h. Para asistir a la jornada profesional es imprescindible recibir invitación previa y confirmar asistencia en el correo electrónico sumiller@pcats-comunicacio.com o llamando al 934194248 en horario de oficina.

PCatS Comunicació está asumiendo la convocatoria y la logística del acto, ademas de ocuparse de la oficina de prensa y el contacto con los medios de comunicación.[:]