[:ca]Jornada professional de la DO Terra Alta a la Costa Daurada[:es]Jornada profesional de la DO Terra Alta en la Costa Dorada[:]

[:ca]La DO Terra Alta organitza el proper dilluns 11 de març la seva primera jornada professional a la Costa Daurada. La mostra de vins, destinada a la restauració i la botiga especialitzada, així com a prescriptors i premsa especialitzada, tindrà lloc a Cambrils, a l’Hotel Estival Eldorado entre les 16:30 h i les 20:30 h.

Els assistents podran tastar més de 120 referències dels més de 30 cellers participants a aquesta jornada, amb la intenció d’apropar els vins de la DO Terra Alta, i especialment les seves emblemàtiques garnatxes blanques, a les costes de la demarcació de Tarragona.

PCatS Comunicació ha assumit la convocatòria, logística, organització i comunicació de l’esdeveniment.

Si vol més informació o vol inscriure’s, pot contactar-nos a esdeveniments@pcats.cat o bé al telèfon 934194248 (horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 9h a 15 i de 16 a 18h i divendres de 9 a 15h).[:es]La DO Terra Alta organiza el próximo lunes 11 de marzo su primera jornada profesional en la Costa Dorada. La muestra de vinos, destinada a la restauración y a la tienda especializada, así como a prescriptores y prensa especializada, tendrá lugar en Cambrils, en el Hotel Estival Eldorado entre las 16:30 h y las 20:30 h.

Los asistentes podrán degustar más de 120 referencias de las más de 30 bodegas participantes en esta jornada, con la intención de acercar los vinos de la DO Terra Alta, y especialmente sus emblemáticas garnachas blancas, en las costas de la demarcación de Tarragona.

PCatS Comunicació ha asumido la convocatoria, logística, organización y comunicación del evento.

Si desea más información o quiere inscribirse, puede contactarnos a esdeveniments@pcats.cat o bien en el teléfono 934194248 (horario de atención al público: de lunes a jueves de 9 a 15 y de 16 a 18h y viernes de 9 a 15h).[:]