[:ca]1a Fira del Vi del Bages[:es]1a Fira del Vi del Bages[:]

[:ca]La 1a Fira Vi-Ba, impulsada per la Denominació d’Origen Pla de Bages i Bages Impuls, neix de l’esforç de diferents agents del territori per agrupar, en un cap de setmana a Manresa, activitats que tenen com a denominador comú vi, gastronomia, enoturisme i art.

Els organismes participants es prenen aquesta nova iniciativa com a una gran oportunitat per apropar el vi a la ciutadania i atraure a gent de tot el territori. Tot i ser el primer any s’espera que la tasca de col·laboració entre les diferents entitats del territori serveixi perquè la fira s’acabi convertint en un referent per a la ciutat i la comarca.

Des de PCats Comunicació ens encarreguem de la comunicació integral que comporta un esdeveniment com és la Fira Vi-Ba.

 

 [:es]La 1ª Fira Vi-Ba, impulsada por la Denominación de Origen Pla de Bages y Bages Impuls, nace del esfuerzo de diferentes agentes del territorio para juntar, en un fin de semana, actividades que se celebran en Manresa y tienen como denominador común vino, gastronomía, enoturisme y arte.

Los organismos participantes se toman esta nueva iniciativa como una gran oportunidad para acercar el vino a la ciudadanía y atraer a gente de todo el territorio. A pesar de ser el primer año se espera que la tarea de colaboración entre las diferentes entidades del territorio sirva para que la feria se acabe convirtiendo en un referente para la ciudad y la comarca.

Desde PCats Comunicació nos encargarmos de la comunicación integral que comporta un acontecimiento como es la Fira Vi-Ba.[:]