[:ca]Fira del Vi de Falset 2019[:es]Feria del Vino de Falset 2019[:]

[:ca]La Fira del Vi de Falset enguany se celebra del 3 al 5 de maig. Com cada any, se celebrarà una jornada professional destinada a sommeliers, restauradors, distribuidors, importadors i premsa especialitzada,  i que tindrà lloc el dilluns 6 de maig a Falset de 10 a 14h.

El tradicional Tast de Professionals és una jornada que des de fa set anys organitzen conjuntament la DO Montsant i la DOQ Priorat amb l’objectiu de potenciar el vessant més professional de la Fira. Enguany, els assistents podran tastar les propostes d’una setantena de cellers de totes dues DDOO.

En aquesta ocasió, PCatS Comunicació està assumint la convocatòria i el posterior control dels assistents durant la fira. Els professionals que vulguin assistir al tast poden sol·licitar la seva acreditació al correu tastprofessionals@gmail.com indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec. Totes les acreditacions seran validades per l’organització per tal de garantir el bon funcionament de la trobada.[:es]La Feria del Vino de Falset este año se celebra del 3 al 5 de mayo. Como cada año, se celebrará una jornada profesional destinada a sumilleres, restauradores, distribuidores, importadores y prensa especializada, y que tendrá lugar el lunes 6 de mayo en Falset de 10 a 14h.

La tradicional cata de profesionales es una jornada que desde hace siete años organizan conjuntamente la DO Montsant y la DOQ Priorat con el objetivo de potenciar la vertiente más profesional de la Feria. Este año, los asistentes podrán probar las propuestas de setenta bodegas de ambas DDOO.

En esta ocasión, PCatS Comunicació está asumiendo la convocatoria y el posterior control de los asistentes durante la feria. Los profesionales que deseen asistir a la cata pueden solicitar su acreditación en el correo tastprofessionals@gmail.com indicando su nombre, empresa a la que pertenecen y cargo. Todas las acreditaciones serán validadas por la organización para garantizar el buen funcionamiento del encuentro.[:]