[:ca]Escape Room de la DO Catalunya a la Fira Temps de Vi[:es]Escape Room de la DO Catalunya en la Feria Temps de Vi[:]

[:ca]La DO Catalunya col·labora de nou amb amb la fira Temps de Vi, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny a Vilanova i la Geltrú. L’objectiu de la fira és promocionar la cultura del vi català i el patrimoni de la ciutat, així com augmentar la carta de vins dels restaurants de la vila. Enguany la DO Catalunya col·labora amb una proposta molt original que no deixarà a ningú indiferent: un escape room amb el vi com a fil conductor.

L’activitat, organitzada conjuntament per Temps de Vi i la DO Catalunya, ha comptat amb la col·laboració de Scaparium que ha convertit l’emblemàtic Museu Romàntic Can Papiol en l’escenari d’aquest joc de misteri on es posaran a prova tots els vostres sentits.

“Diuen que un dels secrets més ben guardats i personals de Francesc Papiol era la seva passió pel vi. S’explica, es rumoreja per Vilanova, que Papiol va fer comprar una vinya molt especial amagada, antiga i fructífera”. – així comença aquesta aventura, i aquells que aconsegueixin superar-la obtindran com a obsequi una ampolla de vi DO Catalunya i un xec regal per visitar el museu.

L’activitat de l’escape room estarà oberta al públic tots els dies de la fira (7, 8 i 9) i aquells que hi vulguin participar poden reservar ja el seu torn al web de la fira www.tempsdevi.cat indicant el número de persones, el dia i l’horari.

D’altre banda, la setmana prèvia a la fira, la DO Catalunya organitza també la festa de “La llei seca”. Una festa secreta ambientada als anys vint on l’única condició és que els assistents han de seguir un dress code i venir vestits dels anys 20.[:es]


La actividad, organizada conjuntamente por Temps de Vi y la DO Catalunya, ha contado con la colaboración de Scaparium que ha convertido el emblemático Museo Romántico Can Papiol en el escenario de este juego de misterio donde se pondrán a prueba todos vuestros sentidos.
“Dicen que uno de los secretos mejor guardados y personales de Francisco Papiol era su pasión por el vino. Se explica, se rumorea por Vilanova, que Papiol hizo comprar un viñedo muy especial escondido, antiguo y fructífero”. Así comienza esta aventura, y aquellos que logren superarla obtendrán como obsequio una botella de vino DO Catalunya y un cheque regalo para visitar el museo.

La actividad del escape room estará abierta al público todos los días de la feria (7, 8 y 9) y aquellos que quieran participar pueden reservar ya su turno en la web de la feria www.tempsdevi.cat indicando el número de personas, el día y el horario.

Por otro lado, la semana previa a la feria, la DO Catalunya organiza también la fiesta de “La ley seca”. Una fiesta secreta ambientada en los años veinte donde la única condición es que los asistentes deben seguir un dress code y venir vestidos de los años 20.

[:]