La DO Catalunya, fidel des dels seus inicis a la innovació i millora constant dins el sector, organitza per primer cop, una jornada de debat i formació en diferents àmbits de la restauració i adreçada a cuiners, sommeliers, cambrers, caps de sala, botigues especialitzades i futurs professionals.

Amb el RestCat, la DO Catalunya pretén posar de relleu denominadors i objectius comuns entre el món del vi i la restauració, un binomi que, sobretot els darrers anys, ha agafat embranzida i que sovint és necessari per completar l’experiència gastronòmics.

Al llarg d’aquests anys, la DO Catalunya ha anat recollint els dubtes i preguntes dins del sector, alguns directament relacionats amb el servei i d’altres que afecten sobretot a l’àmbit de la comunicació i les plataformes digitals: són els maridatges una fórmula exclusiva per als restaurants? TripAdvisor, un enemic o una oportunitat?Un restaurant ha de tenir xarxes socials? Com pot una carta de vins ajudar a millorar l’experiència dels clients?

El programa del Congrés es distribueix de la següent manera:

  • 09:30 h – Inauguració
  • 10:00 h – Taula Rodona: Maneres de servir a casa nostra, amb Pere Monja, Núria Gironés, Montse Velasco, Albert Alonso. Moderador: Josep Sucarrats i Crític gastronòmic: Pau Arenós.
  • 10:30 h – Estratègies digitals per a la captació de clients, per Esther Maderuelo
  • 11:30 h – Maridatges del mar per Quim Caselles i Àlex Peiró (Restaurant Casamar 1* Michelin)
  • 11:30 h – Transformació digital en el Canal Horeca, amb Frederico Fritzsch
  • 12:45 h – Com combinar? Explicació del Món del Maridatge per Xavi Ayala (Can Jubany. 1* Michelin)
  • 12:45 h – Com fer una carta de vins en un restaurant, per Caroline Wästersverd (Restaurant Àbac 3* Michelin)
  • 16:00 h – Combinacions dolces, amb Miquel Guarro i Lluis Manel Barba de la Hofmann.

 

Des de PCatS Comunicació ens estem encarregant de l’organització del programa, la  logística de l’acte i la convocatòria. També som responsables de la creació d’un apartat al web www.docat.cat des de la qual els assistents poden comprar les entrades pel Congrés. Per altra banda, estem realitzant tasques d’oficina de premsa i mitjans.