[:ca]Congrés RestCat de la DO Catalunya[:es]Congreso RestCat de la DO Catalunya[:]

[:ca]Congrés RestCat de la DO Catalunya[:es]Congreso RestCat de la DO Catalunya[:]

[:ca]La DO Catalunya, fidel des dels seus inicis a la innovació i millora constant dins el sector, organitza per primer cop, una jornada de debat i formació en diferents àmbits de la restauració i adreçada a cuiners, sommeliers, cambrers, caps de sala, botigues especialitzades i futurs professionals.

Amb el RestCat, la DO Catalunya pretén posar de relleu denominadors i objectius comuns entre el món del vi i la restauració, un binomi que, sobretot els darrers anys, ha agafat embranzida i que sovint és necessari per completar l’experiència gastronòmics.

Al llarg d’aquests anys, la DO Catalunya ha anat recollint els dubtes i preguntes dins del sector, alguns directament relacionats amb el servei i d’altres que afecten sobretot a l’àmbit de la comunicació i les plataformes digitals: són els maridatges una fórmula exclusiva per als restaurants? TripAdvisor, un enemic o una oportunitat?Un restaurant ha de tenir xarxes socials? Com pot una carta de vins ajudar a millorar l’experiència dels clients?

El programa del Congrés es distribueix de la següent manera:

 • 09:30 h – Inauguració
 • 10:00 h – Taula Rodona: Maneres de servir a casa nostra, amb Pere Monja, Núria Gironés, Montse Velasco, Albert Alonso. Moderador: Josep Sucarrats i Crític gastronòmic: Pau Arenós.
 • 10:30 h – Estratègies digitals per a la captació de clients, per Esther Maderuelo
 • 11:30 h – Maridatges del mar per Quim Caselles i Àlex Peiró (Restaurant Casamar 1* Michelin)
 • 11:30 h – Transformació digital en el Canal Horeca, amb Frederico Fritzsch
 • 12:45 h – Com combinar? Explicació del Món del Maridatge per Xavi Ayala (Can Jubany. 1* Michelin)
 • 12:45 h – Com fer una carta de vins en un restaurant, per Caroline Wästersverd (Restaurant Àbac 3* Michelin)
 • 16:00 h – Combinacions dolces, amb Miquel Guarro i Lluis Manel Barba de la Hofmann.

 

Des de PCatS Comunicació ens estem encarregant de l’organització del programa, la  logística de l’acte i la convocatòria. També som responsables de la creació d’un apartat al web www.docat.cat des de la qual els assistents poden comprar les entrades pel Congrés. Per altra banda, estem realitzant tasques d’oficina de premsa i mitjans.[:es]La DO Catalunya, fiel desde sus inicios a la innovación y mejora constante dentro del sector, organiza por primera vez una jornada de debate y formación en diferentes ámbitos de la restauración, dirigida a cocineros, sumilleres, camareros, jefes de sala, tiendas especializadas y futuros profesionales.

Con RestCat, la DO Catalunya pretende poner en valor denominadores y objetivos comunes entre el mundo del vino y la restauración, un binomio que, sobre todo los últimos años, ha cogido carrerilla y que a menudo es necesario para completar la experiencia gastronómicos.

A lo largo de estos años, la DO Catalunya ha ido recogiendo las dudas y preguntas dentro del sector, algunas directamente relacionadas con el servicio y otras que afectan sobre todo al ámbito de la comunicación y las plataformas digitales: ¿son los maridajes una fórmula exclusiva para los restaurantes? TripAdvisor, ¿un enemigo o una oportunidad? ¿Un restaurante debe tener redes sociales? ¿Cómo puede una carta de vinos ayudar a mejorar la experiencia de los clientes?

El programa del Congreso se distribuye de la siguiente manera:

 • 09:30 h – Inauguración
 • 10:00 h – Mesa Redonda: Modos de servir en nuestra casa, con Pedro Monja, Nuria Gironés, Montse Velasco, Albert Alonso. Moderador: Josep Sucarrats y Crítico gastronómico: Pau Arenós.
 • 10:30 h – Estrategias digitales para la captación de clientes, por Esther Maderuelo
 • 11:30 h – Maridajes del mar por Quim Casillas y Alex Peiró (Restaurante Casamar 1 * Michelin)
 • 11:30 h – Transformación digital en el Canal Horeca, con Frederico Fritzsch
 • 12:45 h – Cómo combinar? Explicación del Mundo del Maridaje por Xavi Ayala (Can Jubany. 1 * Michelin)
 • 12:45 h – Cómo hacer una carta de vinos en un restaurante, por Caroline Wästersverd (Restaurante Ábaco 3 * Michelin)
 • 16:00 h – Combinaciones dulces, con Miquel Guarro y Luis Manuel Barba de la Hofmann.

 

Desde PCatS Comunicació nos estamos encargando de la organización del programa, la logística del acto y la convocatoria. También somos responsables de la creación de un apartado en la web www.docat.cat desde la que los asistentes pueden comprar las entradas para el Congreso. Por otra parte, estamos realizando tareas de oficina de prensa y medios.[:]