[:ca]Comunicació 2.0 de La Pocavergonya[:es]Comunicación 2.0 de La Pocavergonya[:]

[:ca]Un cop acabada l’exitosa etapa del llançament del vi La Pocavergonya pel territori, seguim creant sinergies amb la creació de la pàgina web necessària per posar en comú la informació bàsica de producte i producció de La Pocavergonya.

Actualment duem tasques les tasques pròpies de Community Manager gestionant-ne les xarxes socials per tal d’arribar al públic objectiu.

Si voleu seguir les novetats tant del vi com dels seus productors, així com saber a on trobar-la i a on tastar-la podeu consultar el web www.lapocavergonya.cat o el Facebook de La Pocavergonya.[:es]Una vez terminada la etapa exitosa del lanzamiento del vino La Pocavergonya por el territorio catalán, seguimos creando sinergias con la creación de la página web necesaria para poner en común la información básica de producto y producción de La Pocavergonya.

Actualmente llevamos las tareas propias de Community Manager gestionando las redes sociales para llegar al público objetivo.
Si deseáis seguir las novedades tanto del vino como de sus productores, así como saber dónde encontrarla y dónde probarla podéis consultar la web www.lapocavergonya.cat o el Facebook de La Pocavergonya.[:]