[:ca]Centenari de la Cooperativa Baró de Maials[:es]Centenario de la Cooperativa Baró de Maials[:]

[:ca]El passat 6 de maig La Cooperativa de Maials va celebrar 100 anys de la seva fundació. Des de PCatS Comunicació vam organitzar i coordinar una jornada plena d’esdeveniments. La nostra tasca va des de el disseny de l’agenda dels dia (actes commemoratius), el disseny gràfic dels elements d’imatge, la convocatòria, el protocol, el guió de l’acte commemoratiu i la producció del materials audiovisuals que s’hi va projectar, l’oficina de premsa i el disseny i organització del dinar multitudinari que ca comptar amb 750 comensals.

Baró de Maials és la Cooperativa més gran de les Garrigues Històriques i del Segrià Sec. Va ser fundada el 5 de maig de 1917 i actualment compta amb 600 socis. L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials està reconegut per la DOP Les Garrigues i compta amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida.

 

 [:es]El pasado 6 de mayo La Cooperativa de Maials celebró 100 años de su fundación. Desde PCatS Comunicación organizamos y coordinamos una jornada llena de acontecimientos. Nuestra tarea va desde el diseño de la agenda del día (actos conmemorativos), el diseño gráfico de los elementos de imagen, la convocatoria, el protocolo, el guión del acto conmemorativo y la producción de los materiales audiovisuales que se proyectaron, la oficina de prensa y el diseño y organización del almuerzo multitudinario que contó con 750 comensales.

Baró de Maials es la Cooperativa más grande de las Garrigues Históricas y del Segrià Seco. Fue fundada el 5 de mayo de 1917 y actualmente cuenta con 600 socios. El aceite de oliva virgen extra Baró de Maials está reconocido por la DOP Les Garrigues y cuenta con la garantía del sello europeo de Denominación de Origen Protegida.[:]