[:ca]Celebrem el centenari de La Borgenca[:es]Celebramos el centenario de La Borgenca[:]

[:ca]Celebrem el centenari de La Borgenca[:es]Celebramos el centenario de La Borgenca[:]

[:ca]La Cooperativa La Borgenca, situada al poble lleidatà de Les Borges Blanques, celebra enguany el seu centenari! La cooperativa es dedica al conreu i la producció d’oli d’oliva verge extra i fruita -sobretot pera i poma-, i està integrada per 600 socis, tots ells relacionats amb el món de l’agricultura.

Per commemorar aquests 100 anys de vida des de PCatS Comunicació els estem ajudant a organitzar una gran festa de centenari que a més, serveixi per reconèixer la tasca de tots els socis i de tota la gent que n’ha format part des de la seva constitució. Un dinar de gala, amb música i festa, en el qual de ben segur que no hi faltaran moments emotius.

PCatS és la responsable també del disseny de la nova la imatge de la cooperativa, que serà més moderna però respectant els orígens i la tradició que hi ha darrere. Aviat podreu veure més coses, fins aleshores, estigueu atents![:es]La Cooperativa La Borgenca, situada en Les Borges Blanques (Lleida), ¡celebra este año su centenario! La cooperativa se dedica al conreo y la producción de aceite de oliva virgen extra y fruta -sobre todo pera y manzana-, y está integrada por 600 socios, todos ellos relacionados con el mundo agrícola.

Para conmemorar estos 100 años de vida des de PCatS Comunicació los estamos ayudando a organizar una gran fiesta de centenario que, además, servirá para reconocer el trabajo de todos los socios y de toda la gente que ha formado parte de la cooperativa desde su constitución. Una comida de gala, con música y fiesta en la que seguro que no faltarán momentos emotivos.

PCatS es la responsable también del diseño de la nueva imagen de la cooperativa, que será más moderna, pero respetando los orígenes y la tradición de tras de la marca. Pronto podréis ver más cosas, hasta entonces, ¡estad atentos![:]