Des de PCatS hem acompanyat a la Denominació d’Origen Catalunya en la presentació i llançament d’una de les seves grans novetats d’enguay: l’estrena en paper del seu projecte estrella, Vinòmics. 

Després de l’èxit obtingut en la seva versió online, Vinòmics ha fet el salt al paper de la mà de Norma Editorial, amb una recopilació de totes les obres publicades en digital en les dues edicions que porta el projecte.

Maribel Carod, Jorge Carrión, Danide, Raúl Deamo, Manel Fontdevila, Gallardo, Roger Ibáñez, Oriol Malet, Jaime Martín, Albert Monteys, David Morancho, Andrés Palomino, Raule, Ana Belén Rivero, Àlex Roca, Sagar, Martín Tognola i Bea Tormo són els noms propis d’aquest projecte que va néixer com una iniciativa de la DO Catalunya i Raúl Deamo, coordinador del projecte, i un gran apassionat del món del vi. A tots aquests noms propis se suma ara el de la il·lustradora Raquel Ródenas, autora de la portada del llibre. 

Viòmics  és un projecte col·lectiu, periòdic format per 7 relats gràfics inspirats en el món vel vi i signats per 8 autors de reconegut talent i proximitat. Història, anècdotes, emocions, humor i personatges singulars que arribaran al públic a través d’una iniciativa que fa que, mes a mes, el còmic i el vi esdevinguin un maridatge singular que han deixat a tots amb ganes de més. Els vinòmics es poden llegir en català, castellà i anglès.