Una tardor de maridatges culturals

Una tardor de maridatges culturals

[:ca]Des de fa uns anys des de Pcats Comunicació hem treballat intensament per unir el vi amb la cultura. L’objectiu que ens vam proposar era obrir el sector del vi per crear una imatge més propera, popular i actual.

Aquest objectiu ha quallat a la perfecció en el cas de la Denominació d’Origen Catalunya. El llarg camí recorregut en els últims anys ha fet que la marca anés de la mà de múltiples expressions artístiques, culturals, i populars.

Al llarg de l’estiu la DO Catalunya no ha parat estant present al cicle Biblioteques amb DO, als programes de Catalunya Ràdio “Tast cultural” i “Interferències”, a Divendres Divins, al cicle de cinema a la fresca de Montjuïc, i a la Festa Major de Gràcia, entre altres activitats.

De cara a la tardor seguim apostant per lligar vi i cultura i per això s’ha renovat el conveni amb el TNC, perquè els vins DO Catalunya estiguin presents els dies d’estrena a la Sala Gran. Per altra banda, ha començat una col·laboració amb Canal Reus Televisió on, de la DOP Siurana, es maridarà amb la millor gastronomia marinera a “Cambrils al plat”. Fins a finals d’octubre també segueix el cicle d’actuaciones d’altura a “Terrats en cultura“. Un any més s’ha renovat la col·laboració amb l’Institut Català de les Empreses Culturals. Durant la tardor anirem de la mà a la Feria Internacional de Teatro y danza de Huesca, MIPCOM – The World’s entertainment content market a Cannes, i Womex-the world music expo a Polònia.

Gràcies al treball realitzat amb la DO Catalunya s’ha demostrat que el vi i la cultura mariden a la perfecció![:es]Desde hace unos años desde PCatS Comunicación hemos trabajado intensamente para unir el vino con la cultura. El objetivo que nos propusimos era abrir el sector del vino para crear una imagen más cercana, popular y actual.

Este objetivo ha cuajado a la perfección en el caso de la Denominación de Origen Catalunya. El largo camino recorrido en los últimos años ha hecho que la marca fuera de la mano de múltiples expresiones artísticas, culturales, y populares.

A lo largo del verano la DO Catalunya no ha parado estando presente en el ciclo Bibliotecas con DO, los programas de Catalunya Ràdio “Tast cultural” y “Interferències”, a Divendres Divins, el ciclo de cine al aire libre de Montjuïc, ya la Festa Major de Gràcia, entre otras actividades.

De cara al otoño seguimos apostando por ligar vino y cultura y por ello se ha renovado el convenio con el TNC, para que los vinos DO Catalunya estén presentes los días de estreno en la Sala Gran. Por otra parte, ha comenzado una colaboración con Canal Reus Televisió donde, de la DOP Siurana, se unirá con la mejor gastronomía marinera en “Cambrils al plat”. Hasta finales de octubre también sigue el ciclo de actuaciones de altura en “Terrats en cultura“. Un año más se ha renovado la colaboración con el Instituto Catalán de las Empresas Culturales. Durante el otoño iremos de la mano en la Feria Internacional de Teatro y danza de Huesca, MIPCOM – The World’s entertainment content market en Cannes, y Womex-the world music expo en Polònia.

Gracias al trabajo realizado con la DO Catalunya se ha demostrado que el vino y la cultura maridan a la perfección!

 [:]