[:ca]Vermut Dos Déus: Disseny de marca, packaging i llençament de producte[:es]Vermut Dos Déus: Diseño de marca, packaging y lanzamiento de producto[:]

[:ca]Dos Déus va ser el primer vermut que elaborava els Cellers Bellmunt del Priorat situats en el poble que els hi dóna el nom. Dos Déus és un vermut prèmium amb destacades notes amargues, poc sucre, delicat bouquet i característic color vermell-caramel de perfecta lluentor.

El packagins

Per a l’elaboració del Dos Déus es fa servir vi blanc de fermentació controlada del Camp de Tarragona aromatitzat amb les herbes prèviament infusionades. Les principals herbes presents al Dos Déus són el Dictam de Creta, l’Artemisa Pontica, la Satureja Hortensis i la Genciana. Totes aquestes herbes, no només són medicinals i amb coneguts poders curatius, sinó que protagonitzen nombroses llegendes i tradicions.

Un d’aquests mites més coneguts explica com Enees, greument ferit per una fletxa que es va clavar tan profundament que no podia ser extreta, va ser salvat de la mort per la seva mare, la deessa Venus, que va agafar un Dictam de Creta i li va posar a la ferida.

Però no és l’única història que envolta de misteri i de màgia les herbes del Dos Déus. Històries que transcorren de dia i de nit i que són protagonitzades sovint per personatges oposats però que es complementen: com el consum del Dos Déus, que neix amb l’objectiu d’unir les velles receptes i tradicions amb els nous moments d’una nova manera de viure.

Arrel de totes aquestes històries, mites i llegendes neix el packaging de Dos Déus. Serigrafia daurada com els estels i constel·lacions divines.

Llançament del producte

El 15 de juliol de 2013 la Fàbrica Moritz va acollir el llançament del vermut Dos Déus. Des de Pcats Comunicació van creure que era la ubicació perfecta perquè en aquell moment el vermut començava a ser més popular sobretot entre la gent jove urbanita. La idea era unir aquest producte amb el centre de la ciutat on hi ha els locals més moderns i es desenvolupa la vida urbana.

El mateix dia, amb l’objectiu que els consumidors puguin conèixer el vermut Dos Déus en totes les seves expressions, es van presentar dues rutes que van durar unes setmanes.

La Ruta Dos Déus de dia, que comptava amb 8 locals seleccionats a Barcelona, es maridava vi amb tapes. Els primers vuit locals que oferien en primícia el vermut Dos Déus eren: Fàbrica Moritz Barcelona, Princesa 23, Bar Mut, Betlem, Cucut Biz & Bar, La Hacienda, Nostàlgic i Punx.
La Ruta Dos Déus de nit, que volia descobrir les possibilitats que el vermut obre en el món de la cocteleria, es servia en 8 de les cocteleries més destacades de Barcelona: Slow, Torre Rosa, Aigua del Carmen, 41º, Bobby Gin, Boca Chica, Ideal y Ohla.

Les dues rutes van ser il·lustrades per un dels artistes amb més projecció del moment: Juanma Garcia, i també tenien la seva pròpia cançó interpretada pel grup Troffahamara y los Mechones.

Els participants de les rutes podien disposar d`un Passaport Dos Déus que els permetia seguir el recorregut del vermut a Barcelona i veure recompensada la seva fidelitat amb elements per gaudir d`un bon vermut: ulleres de sol imprescindibles a les terrasses durant l’estiu, copes i gots personalitzats, etc.

Des de Pcats Comunicació ens vam encarregar d’aquest projecte claus en mà. Des del disseny del packaging, passant per l’organització del llançament, la definició de les rutes, i fins al disseny del merchandising que es regalava als participants de les rutes. També ens vam encarregar de temes de premsa, i vam fer un parell d’insercions de Branded content, una d’elles al programa “L’Aprenent” de TV3.

 [:es]Dos Déus fue el primer vermut que elaboraba las Bodegas Bellmunt de Priorat situados en el pueblo que les da el nombre. Dos Déus es un vermut premium con destacadas notas amargas, poco azúcar, delicado bouquet y característico color rojo-caramelo de perfecta brillo.

El packagins

Para la elaboración del Dos Déus se utiliza vino blanco de fermentación controlada del Camp de Tarragona aromatizado con las hierbas previamente infusionadas. Las principales hierbas presentes en Dos Déus son el origanum dictamnus, la Artemisa Pontica, la Satureja hortensis y la Genciana. Todas estas hierbas, no sólo son medicinales y con conocidos poderes curativos, sino que protagonizan numerosas leyendas y tradiciones.

Uno de estos mitos más conocidos explica como Eneas, gravemente herido por una flecha que se clavó tan profundamente que no podía ser extraída, fue salvado de la muerte por su madre, la diosa Venus, que cogió un origanum dictamnus y le puso en la herida.

Pero no es la única historia que rodea de misterio y de magia las hierbas del Dos Dioses. Historias que transcurren de día y de noche y que son protagonizadas menudo por personajes opuestos pero que se complementan: como el consumo del Dos Dioses, que nace con el objetivo de unir las viejas recetas y tradiciones con los nuevos momentos de una nueva manera de vivir.

A raíz de todas estas historias, mitos y leyendas nace el packaging de Dos Déus. Serigrafía dorada como las estrellas y constelaciones divinas.

Lanzamiento del producto

El 15 de julio de 2013 la Fábrica Moritz acogió el lanzamiento del vermut Dos Dioses. Desde Pcats Comunicación creimos que era la ubicación perfecta porqué en ese momento el vermut empezaba a ser más popular, sobre todo entre la gente joven y urbanita. La idea era unir este producto con el centro de la ciudad donde están los locales más modernos y se desarrolla la vida urbana.

El mismo día, con el objetivo de que los consumidores pudieran conocer a fondo el vermut Dos Déus en todas sus expresiones, se presentaron dos rutas que duraron unas semanas.

La Ruta Dos Déus de día, que contaba con 8 locales seleccionados en Barcelona, se unian vino con tapas. Los primeros ocho locales que ofrecían en primicia el vermut Dos Déus eran: Fábrica Moritz Barcelona, Princesa 23, Bar Mut, Belén, Cuco Biz & Bar, La Hacienda, Nostálgico y punzón.

La Ruta Dos Déus de noche, que quería descubrir las posibilidades que el vermut tiene en el mundo de la coctelería, se servía en 8 de las coctelerías más destacadas de Barcelona: Slow, Torre Rosa, Agua del Carmen, 41º, Bobby Gin, Boca Chica, Ideal y Ohla.

Las dos rutas fueron ilustradas por uno de los artistas con más proyección del momento: Juanma García, y también tenían su propia canción interpretada por el grupo Troffahamara y los mechones.

Los participantes de las rutas podían disponer d`un Pasaporte Dos Déus que les permitía seguir el recorrido del vermut en Barcelona y ver recompensada su fidelidad con elementos para disfrutar d`un buen vermut: gafas de sol imprescindibles en las terrazas durante el verano , copas y vasos personalizados, etc.

Desde Pcats Comunicación nos encargamos de este proyecto llaves en mano. Desde el diseño del packaging, pasando por la organización del lanzamiento, la definición de las rutas, y hasta el diseño del merchandising que se regalaba a los participantes de las rutas. También nos encargamos de temas de prensa, e hicimos un par de inserciones de Branded content, una de ellas en el programa “L’Aprenent” de TV3.

 [:]