[:ca]Organització del Concurs Internacional Grenaches du Monde 2018 a la DO Terra Alta[:es]Organización del Concurso Internacional Grenaches du Monde 2018 en la DO Terra Alta[:]

[:ca]Pcats Comunicació ha estat l’agència designada que ha organitzat, clau en mà, tant la sisena edició del concurs, com tots els actes que s’han desenvolupat al llarg de l’any (3 showrooms a diferents ciutats de Catalunya i dos tastos). Un any ple de feina que ens omple d’orgull, de felicitat i de sabor a garnatxa.

La sisena edició del concurs internacional Grenaches du Monde, celebrada a la Denominació d’Origen Terra Alta, va finalitzar amb una gala de cloenda a l’Església del Poble Vell de Corbera presentada per l’escriptora i periodista Empar Moliner, i que va comptar amb l’assistència de més de 600 persones entre les quals es trobaven el centenar de membres de la comitiva del concurs, alcaldes de la comarca, representants de les institucions i agents del món del vi, a més d’habitants de la comarca que van voler formar part dels actes del concurs.

Aquesta edició ha marcat una fita històrica per a la DO Terra Alta, que n’ha sortit amb 44 medalles, 14 d’or i 30 de plata.[:es]Pcats Comunicació ha sido la agencia designada que ha organizado tanto la sexta edición del concurso, como todos los actos que se han desarrollado a lo largo del año (3 showrooms en diferentes ciudades catalanas y dos catas). Un año lleno de trabajo que nos ha orgullecido, dejándonos un sabor a garnacha muy especial.

El concurso internacional Grenaches du Monde, celebrado en la Denominación de Origen Terra Alta, finalizó con una gala de clausura en la Iglesia del Poble Vell de Corbera, presentada por la escritora y periodista Empar Moliner, y que contó con la asistencia de más de 600 personas entre las cuales se encontraban el centenar de miembros de la comitiva del concurso, alcaldes de la comarca, representantes de las instituciones y agentes del mundo del vino, además de habitantes de la comarca que quisieron formar parte de los actos del concurso.

Esta edición ha marcado un hito en la historia de la DO Terra Alta, que ha salido con 44 medallas, 14 de oro y 30 de plata.[:]