Més de 700 persones celebren l’arribada del Vi Novell al Celler Masroig

Comentaris tancats a Més de 700 persones celebren l’arribada del Vi Novell al Celler Masroig / 10:25

Més de 700 persones van assistir a la Festa del Celler Masroig, que es va celebrar el dissabte 17 de novembre a El Masroig, per tastar la primera bóta de Vi Novell d’enguany. La presentació del vi va tenir lloc durant la 9a edició d’una Festa consolidada a la DO Montsant i que aquest any ha estat vinculada a la dita “A cada porc li arriba el seu Sant Martí”. Tanmateix, la Festa del Vi Novell del Celler Masroig d’enguany va apostar per un canvi d’horari, passant al vespre-nit, i de programa, buscant ampliar el seu públic i seduir als consumidors més joves, amb una gran acceptació. Per donar a conèixer tots aquests canvis i ampliar el ressò de l’acció, PCatS Comunicació s’ha sumat enguany al projecte.

“Pel Celler Masroig la Festa del Vi Novell és la festa més important de totes, és la que ens ha ajudat a posicionar-nos. El que ens agrada és que convidem a la gent que ja coneix el vi, que el gaudeixi, i a la que no, que s’aproximi al món del vi. A més, hem canviat d’horari, hem passat a la nit per donar una altra imatge perquè volem arribar a més públic, ja pensant que l’any que ve serà el desè aniversari de la Festa del Vi Novell”, va assegurar Marta Anguera, responsable de Màrqueting i Comunicació del celler.

La Festa va comptar amb en Joan Reig, bateria d’Els Pets, com a padrí de l’edició i encarregat d’espinjolar la bota del Vi Novell, una tradició que es realitza des de fa generacions i que s’ha mantingut fins a dia d’avui. Més tard va tenir lloc el concert del grup d’estil folk Germà Negre, que va animar l’ambient amb cançons del seu nou disc “Molt de porc i poca salsitxa”.

Des de PCatS Comunicació ens hem encarregat de gestionar l’estratègia publicitària, a més de les tasques d’oficina de premsa per tal d’elaborar una estratègia comunicativa, fent de pont amb els mitjans de comunicació i redactant les notes de premsa referents a la Festa. A més, hem coordinat l’enviament de mostres als mitjans de comunicació.