[:ca]El packaging de PCatS per a l’oli Suo Tempore, Medalla d’Or a Los Angeles International EVOO Competition[:]

[:ca]El packaging de l’oli d’oliva verge extra Suo Tempore, disseny exclusiu de PCatS Comunicació, ha aconseguit la “Medalla d’Or” en el marc de Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition, premi més prestigiós dels Estats Units i 5è a escala mundial, celebrat del 5 al 7 de febrer a Los Angeles.

La competició reuneix els més alts estàndards d’integritat i de professionalitat a l’atorgar medalles als millors olis del món. El concurs va rebre 530 olis d’oliva verge extra de 302 productes diferents. Los Angeles International EVOO Competition entrega guardons repartits en cinc categories: “Best of Show” (5 premiats), “Best of Class” (20 premiats), “Medalla d’Or” (136 premiats), “Medalla de Plata” (126 premiats) i “Medalla de Bronze” (91 premiats). El concurs va rebre olis de països de tot el món: Argentina, Austràlia, Xile, Xina, Croàcia, França, Grècia, Itàlia, Japó, Líban, Portugal, Sudàfrica, Espanya, Tunísia, Turquia, Uruguai i Estats Units.

PCatS Comunicació va ser la responsable de desenvolupar el concepte i la imatge de Suo Tempore. Des de la nostra agència, especialitzada en l’agroalimentació des de l’any 2005, ens vam encarregar del naming i identitat visual d’aquest oli, així com del disseny del seu packaging i la seva pàgina web.

L’oli d’oliva verge extra Suo Tempore, que persegueix una qualitat superior en un projecte auditat per l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), desenvolupa el concepte què les coses bones són fruit de dedicar temps: com el “xup, xup” de la cuina tradicional, com l’artesania. De fet, l’olivera és l’únic cultiu mediterrani que té un cicle de 2 anys. 2 anys dedicats en cos i ànima pels productors lleidatans del Suo Tempore per fer el millor oli d’oliva verge extra possible.

El logotip de Suo Tempore es va realitzar amb una tipografia romana elegant. És una tipografia amb un traç modulat molt orgànic. Alguns finals de lletra recorden, fins i tot, al fluir de l’oli. Aquesta sensació es completa amb la gota que cau de la “p”. El patern es va crear amb forma de fulles i olives que recorden l’Arbequina. El relleu sec és un aspecte que el diferencia de la resta i dona un toc Premium, convidant a tocar l’ampolla, com si es tractés d’una joia.

En relació a la identitat gràfica, a l’etiqueta es va apostar per una composició minimalista, fent-la més atractiva i actual. Sota el nom es va afegir el concepte del temps a través dels 365+365, una manera diferent de posar en valor els dos anys necessaris per obtenir el millor producte.

El baseline és la frase següent: “The best of the best Mediterranean extra virgin olive oil”, amb el que s’introdueix també el concepte de la mediterraneïtat del producte. Per acabar, s’incorpora el “by…” que tanca tota l’explicació del producte, posant el punt final.

A l’etiqueta destaquen dos colors: el negre i el daurat, aplicats amb stamping. El logotip i el nom del productor van en negre, mentre que la resta del text és daurat. L’efecte visual és com si la part central estigués banyada en or per la gota que cau de la “p”. La combinació del negre, el daurat i el cop sec del patern, en una etiqueta que embolcalla gairebé tota l’ampolla, li dóna al conjunt un toc elegant, diferenciador i, alhora, cridaner.[:es]El packaging del aceite de oliva virgen extra Suo Tempore, diseño exclusivo de PCatS Comunicació, ha conseguido la “Medalla de Oro” en el marco de Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition, premio más prestigioso de Estados Unidos y 5º a escala mundial, celebrado del 5 al 7 de febrero en Los Angeles.

La competición reúne los más altos estándares de integridad y de profesionalidad al otorgar medallas a los mejores aceites del mundo. El concurso recibió 530 aceites de oliva virgen extra de 302 productos diferentes. Los Angeles International EVOO Competition entrega galardones repartidos en cinco categorías: “Best of Show” (5 premiados), “Best of Class” (20 premiados), “Medalla de Oro” (136 premiados), “Medalla de Plata” (126 premiados) y “Medalla de Bronce” (91 premiados). El concurso recibió aceites de países de todo el mundo: Argentina, Australia, Chile, China, Croacia, Francia, Grecia, Italia, Japón, Líbano, Portugal, Sudáfrica, España, Túnez, Turquía, Uruguay y Estados Unidos.

PCatS Comunicació fue la responsable de desarrollar el concepto y la imagen de Suo Tempore. Desde nuestra agencia, especializada en la agroalimentación desde el año 2005, nos encargamos del naming e identidad visual de este aceite, así como del diseño de su packaging y su página web.

El aceite de oliva virgen extra Suo Tempore, que persigue una calidad superior en un proyecto auditado por el IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), desarrolla el concepto que las cosas buenas son fruto de dedicar tiempo: como el “chup chup”de la cocina tradicional, como la artesanía. De hecho, el olivo es el único cultivo mediterráneo que tiene un ciclo de 2 años. 2 años dedicados en cuerpo y alma por los productores leridanos del Suo Tempore para hacer el mejor aceite de oliva virgen extra posible.

El logotipo de Suo Tempore se realizó con una tipografía romana elegante. Es una tipografía con un trazo modulado muy orgánico. Algunos finales de letra recuerdan, incluso, al fluir del aceite. Esta sensación se completa con la gota que cae de la “p”. El paterno se creó con forma de hojas y aceitunas que recuerdan la Arbequina. El relieve seco es un aspecto que lo diferencia del resto y da un toque Premium, invitando a tocar la botella, como si se tratara de una joya.

En relación a la identidad gráfica, en la etiqueta se apostó por una composición minimalista, haciéndola más atractiva y actual. Bajo el nombre se añadió el concepto del tiempo a través de los 365 + 365, una manera diferente de poner en valor los dos años necesarios para obtener el mejor producto.

El baseline es la frase siguiente: “The best of the best Mediterranean extra virgin olive oil”, con lo que se introduce también el concepto de la mediterraneidad del producto. Por último, se incorpora el “by …” que cierra toda la explicación del producto, poniendo el punto final.

En la etiqueta destacan dos colores: el negro y el dorado, aplicados con stamping. El logotipo y el nombre del productor van en negro, mientras que el resto del texto es dorado. El efecto visual es como si la parte central estuviera bañada en oro por la gota que cae de la “p”. La combinación del negro, el dorado y el golpe seco del paterno, en una etiqueta que envuelve casi toda la botella, le da al conjunto un toque elegante, diferenciador y, al mismo tiempo, llamativo.[:]