[:ca]Celebrem el centenari de La Borgenca[:es]Celebramos el centenario de La Borgenca[:]

branding-&-packaging
[:ca]La cooperativa La Borgenca, situada a les Borges Blanques, va celebrar el passat dissabte 3 de novembre un acte en commemoració del seu centenari, organitzat des de PCatS Comunicació (convocatòria, organització, logística i protocol). La jornada commemorativa va començar al matí amb unes portes obertes de les seves instal·lacions, una exposició de tractors de diferents èpoques i una degustació dels productes d’elaboració pròpia, com diferents tipus de vermuts, a més de sucs de pera i poma.

L’acte institucional va tenir lloc a la pròpia cooperativa i va comptar amb la presidència de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà; el president de La Borgenca, Joan Manel Torné; l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir; el director general del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP), Carmel Mòdol;   el director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida, Ferran de Noguera; el president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC),  Ramon Sarroca; i el cap d’oficina del DARP de les Borges Blanques, Llorens Canela.

Diferents membres de la Junta de La Borgenca van acompanyar a la comitiva al pati interior per descobrir la placa commemorativa del centenari de la cooperativa. Posteriorment, es van dirigir a la Sala de Juntes per donar pas a l’acte institucional.

Teresa Jordà va agrair a l’entitat “per cent anys de cooperativisme, de tenacitat, de treball, d’il·lusió i de constància a favor de la societat i de l’economia”. Joan Manel Torné va recordar la història de La Borgenca i va explicar que l’objectiu és la modernització de les instal·lacions i de la imatge, a més de l’adaptació a noves formes de comercialització.  El President de La Borgenca va presentar el restyling de la marca de La Borgenca, realitzat per PCatS amb l’objectiu de modernitzar la seva imatge sense perdre l’històric i els seus elements més icònics.

Enric Mir va posar de manifest que la majoria de les famílies del poble estan relacionades d’alguna manera amb la cooperativa i va voler recordar a Josep Benet per la seva tasca al capdavant de La Borgenca.

A continuació es va donar pas a un dinar de celebració, organitzat al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, que va comptar amb l’assistència de més de 500 persones i va quedar coronat amb el pastís del centenari. L’ambient distès i festiu va anar augmentant un cop acabat el dinar, moment en que es va amenitzar la festa amb el monòleg de Lo Pau de Ponts (Pau Pinós), jove cantautor i youtuber. L’acte va finalitzar amb música i balls per part de l’Orquesta Excelsior amb versions de les cançons més populars.[:es]La cooperativa La Borgenca, situada en las Borges Blanques, celebró el pasado sábado 3 de noviembre un acto en conmemoración de su centenario, organizado desde PCatS Comunicació (convocatoria, organización, logística y protocolo). La jornada conmemorativa comenzó por la mañana con unas puertas abiertas de sus instalaciones, una exposición de tractores de diferentes épocas y una degustación de los productos de elaboración propia, como diferentes tipos de vermuts, además de zumos de pera y manzana.

El acto institucional tuvo lugar en la propia cooperativa y contó con la presidencia de la consejera de Agricultura, Teresa Jordà; el presidente de La Borgenca, Joan Manel Torné; el alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir; el director general del Departamento de Agricultura, Ganadería y Pesca (DARP), Carmel Mòdol; el director de los Servicios Territoriales del DARP en Lleida, Ferran de Noguera; el presidente de la Federación de Cooperativas Agrarias de Cataluña (FCAC), Ramon Sarroca; y el jefe de oficina del DARP de las Borges Blanques, Llorens Canela.

Diferentes miembros de la Junta de La Borgenca acompañaron a la comitiva al patio interior para descubrir la placa conmemorativa del centenario de la cooperativa. Posteriormente, se dirigieron a la Sala de Juntas para dar paso al acto institucional.

Teresa Jordà agradeció a la entidad “por cien años de cooperativismo, de tenacidad, de trabajo, de ilusión y de constancia a favor de la sociedad y de la economía”. Joan Manel Torné recordó la historia de La Borgenca y explicó que el objetivo es la modernización de las instalaciones y de la imagen, además de la adaptación a nuevas formas de comercialización. El presidente de La Borgenca presentó el restyling de la marca de La Borgenca, realizado por PCatS con el objetivo de modernizar su imagen sin perder el histórico y sus elementos más icónicos.

Enric Mir puso de manifiesto que la mayoría de las familias del pueblo están relacionadas de alguna manera con la cooperativa y quiso recordar a Josep Benet por su labor al frente de La Borgenca.

A continuación se dio paso a una comida de celebración, organizada en el Pabellón del Aceite de Les Borges Blanques, que contó con la asistencia de más de 500 personas y quedó coronado con el pastel del centenario. El ambiente distendido y festivo fue aumentando una vez terminada la comida, momento en que se amenizó la fiesta con el monólogo de Lo Pau de Ponts (Pau Pinós), joven cantautor y youtuber. El acto finalizó con música y bailes por parte de la Orquesta Excelsior con versiones de las canciones más populares.[:]