[:ca]Ja tenim aquí la segona anyada de la Pocavergonya, el vi més descarat de la Ribera d’Ebre[:es]Ya tenemos aquí la segunda añada de La Pocavergonya, el vino más descarado de la Ribera d’Ebre[:]

[:ca]El passat dilluns 13 de febrer L’Església Vella de la Ginesta va acollir la presentació de la segona anyada de La Pocavergonya, el vi que va nàixer ara fa un any de la mà de quatre productors de la Ribera d’Ebre.

Aquesta segona anyada ha estat elaborada amb el mateix cupatge del primer any (Macabeu, garnatxa blanca i un petit percentatge de moscatell) continua mantenint els aromes afruitats però a causa de les altes temperatures ha adquirit un sabor més càlid i concentrat.

La Pocavergonya és un projecte col·lectiu fomentat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per atreure un públic més jove i posar en valor la producció vinícola de la comarca. Molí de Rué, Vins i Olis Suñer, Celler Pedrola i la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume, els quatre cellers implicats en el projecte, treballen amb l’objectiu d’introduir La Pocavergonya a les principals ciutats catalanes, i sobre tot a la ciutat de Barcelona i rodalies.

Pcats i la gestió de les xarxes de La Pocavergonya

Des de Pcats comunicació ens vam encarregar fa més d’un any de la creació de la imatge de La Pocavergonya i del llançament de la primera anyada.

Actualment duem tasques pròpies de Community Manager gestionant-ne les xarxes socials per tal d’arribar al públic objectiu. Amb el Facebook la donem a conèixer en un públic generalista i amb el Twitter i Instagram podem arribar a un públic més jove, barceloní i hipster.

Dilluns no ens vam perdre la presentació de la segona anyada amb orgull que La Pocavergonya continuï millorant i sent més bona d’any en any. Una millora que arriba acompanyada per augment destacable de seguidors fidels a totes les xarxes socials.[:es]El pasado lunes 13 de febrero La Iglesia Vieja de la Ginesta acogió la presentación de la segunda añada de La Pocavergonya, el vino que nació hace un año de la mano de cuatro productores de la Ribera d’Ebre.

Esta segunda añada ha sido elaborada con el mismo coupage del primer año (Macabeo, Garnacha blanca y un pequeño porcentaje de moscatel) continúa manteniendo los aromas afrutados pero debido a las altas temperaturas ha adquirido un sabor más cálido y concentrado.

La Pocavergonya es un proyecto colectivo fomentado por el Consejo Comarcal de la Ribera d’Ebre para atraer un público más joven y poner en valor la producción vinícola de la comarca. Molí de Rué, Vins i Olis Suñer, Celler Pedrola y la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume, las cuatro bodegas implicadas en el proyecto, trabajan con el objetivo de introducir La Pocavergonya en las principales ciudades catalanas, y sobre todo en la ciudad de Barcelona y alrededores.

Pcats y la gestión de las redes de La Sinvergüenza

Desde Pcats Comunicación nos encargó hace más de un año de la creación de la imagen de La Pocavergonya y del lanzamiento de la primera añada.

Actualmente llevamos tareas propias de Community Manager gestionando las redes sociales para llegar al público objetivo. Con Facebook la damos a conocer en un público generalista y con el Twitter e Instagram podemos llegar a un público más joven, barcelonés y hipster.

El lunes no nos perdimos la presentación de la segunda añada con orgullo que La Pocavergonya continúe mejorando y siendo mejor de año en año. Una mejora que llega acompañada por un aumento destacable de seguidores fieles a todas las redes sociales.[:]